yahoo69 Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 wiec mam takie pytanie gdy wsiade do mojej niuni odpale dieselka wlacze swiatelka i rusze.............to po pewnym czasie gdy stoje na swiatlach chcialbym zaryglowac drzwi od srodka i boje sie nacisnac dzyndzla od zamykania drzwi bo potem moge go niewyciagnac i wylazic oknem..........jak to zrobic.......bo czytajac rozne posty nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi pozdrawiam Marcin => yahoo69
krzyniek Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 raz jak pociągniesz za klamkę to "wypychasz" rygiel, ponowne pociągnięcie za klamkę powoduje otwarcie drzwi.
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 - sorry Kolo glosnika->tweetera w przednich lewych drzwiach masz taki przelacznik z kluczem. Wystarczy go wcisnac w dol zeby zaryglowac wszystkie drzwi, a do gory jak chcesz odryglowac.. Powodzenia.. :th: Nie ładnie śmiać się z kolegów,którzy liczą na Twoją pomoc,zwłaszcza nowych. [cayenne]
yahoo69 Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 dzieki za pomoc do ykk....nie mam takowego przelącznika na drzwiach ;]
krzyniek Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 dzieki za pomoc do ykk....nie mam takowego przelącznika na drzwiach ;] właśnie miałem pisać że nie wszyscy go mają
Rekomendowane odpowiedzi