Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nawigacja do audi a4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ... Chce włożyć do swojego Audi nawigacje audi oryginalna i chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś juz z podejmował sie próby przerobienia konsoli środkowej i włożenia tej nawigacji... Czy potrzebna będzie mi nowa ramka konsoli środkowej czy wystarczy przerobić oryginalna jakie jeszcze części będą mi potrzebne. Jeśli ktoś takową rzecz robił prosił bym o PW... Z góry dzięki za odpowiedzi..!!!

Pozdrawiam....

Opublikowano

ścieżka przetarta, ale gra nie warta świeczki, koszty Cię przerosną, a efekt :gwizdanie: pozostawia do życzenia, chociaż nie wiem co chcesz uzyskać, radio 2din czy navi lub rnsa :mysli:

Opublikowano

wyrezanie 2din cena zależna od wychaczenia gratów + inwencja własna

rns-e cena od 1500 (przy dobrym wietrze) do ................... :wallbash:

funkcje jego Cię na pewno zaskoczą w porównaniu do jakiegoś np pioneera czy alpina, o jakości dźwięku nie wspomne :gwizdanie:

i musisz wiedzieć że idealnie on nigdy nie będzie pasował do Twojej konsoli bez szpachlowania i malowania ramki

wszystko o tym było na forum poszukaj i radzę się zastanowić czy warto, bo zabawa nie polega na p&p

Opublikowano

a i tak na końcu wylądujesz z jakimś markowym radiem 2din...

przerobiłem rnse, rnsd a teraz mam dotykowe jvc i nie wracam już do żadnych ori radyjek

Opublikowano

pozwolę sobie zauważyć, że koledzy mają rację. Gdybym ja nie miał Navi Plus to bym zainwestował w jakieś fajne markowe radyjko i tyle. Co mi daje Navi Plus bez zmieniarki?(ze zmieniarką też nic ciekawego) - radia mogę sobie posłuchać :thumbdown: w końcu mam zmieniarkę MP3 podłączoną bo czegoś słuchać trzeba :dance: