diabolum Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam wszystkich ... Chce włożyć do swojego Audi nawigacje audi oryginalna i chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś juz z podejmował sie próby przerobienia konsoli środkowej i włożenia tej nawigacji... Czy potrzebna będzie mi nowa ramka konsoli środkowej czy wystarczy przerobić oryginalna jakie jeszcze części będą mi potrzebne. Jeśli ktoś takową rzecz robił prosił bym o PW... Z góry dzięki za odpowiedzi..!!! Pozdrawiam....
I r o Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 ścieżka przetarta, ale gra nie warta świeczki, koszty Cię przerosną, a efekt :gwizdanie: pozostawia do życzenia, chociaż nie wiem co chcesz uzyskać, radio 2din czy navi lub rnsa
I r o Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 wyrezanie 2din cena zależna od wychaczenia gratów + inwencja własna rns-e cena od 1500 (przy dobrym wietrze) do ................... funkcje jego Cię na pewno zaskoczą w porównaniu do jakiegoś np pioneera czy alpina, o jakości dźwięku nie wspomne :gwizdanie: i musisz wiedzieć że idealnie on nigdy nie będzie pasował do Twojej konsoli bez szpachlowania i malowania ramki wszystko o tym było na forum poszukaj i radzę się zastanowić czy warto, bo zabawa nie polega na p&p
aju Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 a i tak na końcu wylądujesz z jakimś markowym radiem 2din... przerobiłem rnse, rnsd a teraz mam dotykowe jvc i nie wracam już do żadnych ori radyjek
karol24 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 pozwolę sobie zauważyć, że koledzy mają rację. Gdybym ja nie miał Navi Plus to bym zainwestował w jakieś fajne markowe radyjko i tyle. Co mi daje Navi Plus bez zmieniarki?(ze zmieniarką też nic ciekawego) - radia mogę sobie posłuchać w końcu mam zmieniarkę MP3 podłączoną bo czegoś słuchać trzeba
Rekomendowane odpowiedzi