Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zasady takie jak wczesniej -kazdy ma max 3 projekty, tylko nie zmieniamy koloru i VT ma byc z klasa Baza nagroda - niespodzianka 1.NowakZG 2. Kezor 3.SokolNH 4. audia4s4
Nowak_zg Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 ok biore udzial chetnie przyjme jako nagrode lampy valeo z xenonem
schiller Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 nagroda - dekle do alusow sorry za OT
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 no daj jakoms lepsza fotke w wiekszej rozdzielczosci
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 niestety to chyba najlepsza jaka mam - chyba ze galezie Wam nie przeszkadzaja moze ta??
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 z tej bazy nic sie nie da zrobić
Gość Keżor Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 umyj auto i wpadnij do mnie wyrezać xenon , to Ci przy okazji fotke ładną jakąś zrobie ale lepsza jest ta pierwsza z tych dwóch
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 auta nie bedzie conajmniej tydzien dzialajcie na tej pierwszej ja sie da
Gość Keżor Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 auta nie bedzie conajmniej tydzien dzialajcie na tej pierwszej ja sie da miałeś go nie mieć od poniedziałku no to działamy na pierwszej. myśle że koniec konkursu zrobimy w niedziele a potem zaczynamy cubrowóz
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 no nie mam od poniedzialku a dzis sa braki w potencjometrze - czyli tak jakby go nie bylo :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 mysle, że oprócz konkursów, mozna by zrobić jakiś kącik vt jakby ktos chciał zmienic cos w swoim samochodzie np. felgi, lampy itp., wstawił by fotke, napisał co chce i moze ktoś by sie nim zajął :> co wy na to ?
TTom3k Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 mysle, że oprócz konkursów, mozna by zrobić jakiś kącik vt jakby ktos chciał zmienic cos w swoim samochodzie np. felgi, lampy itp., wstawił by fotke, napisał co chce i moze ktoś by sie nim zajął :> co wy na to ? za***isty pomysl
Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 komu wysylamy prace ? talibowi ? Murzyn domyslam sie ze to twoja a4 tak ? na tych dwoch zdjeciach jest ta sama a4 ? bo dziwi mnie jedna rzecz ... ta pierwsza nie ma szyberdachu a druga ma ... ;> ja juz zrobilem virtuala pierwszego foto tylko nie wiem komu potem dac link (zeby wstawil jak bedzie wstawial wszystkie prace) >?
marcin j Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 komu wysylamy prace ? talibowi ? Murzyn domyslam sie ze to twoja a4 tak ? na tych dwoch zdjeciach jest ta sama a4 ? bo dziwi mnie jedna rzecz ... ta pierwsza nie ma szyberdachu a druga ma ... ;> ja juz zrobilem virtuala pierwszego foto tylko nie wiem komu potem dac link (zeby wstawil jak bedzie wstawial wszystkie prace) >? To ta sama a4 Murzynowa, jak sie dobrze przyjrzysz to widac na 1 fotce szyberdach.
Gość Murzyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 moja na oby 2. Prace talibowi - mysle ze sie tym zajmie. mozna tez do mnie podeslac kopie (email w profilu)
Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 no rzeczywiscie lekko juz widac szyberdach na tej pierwszej jak sie dobrze wpatrzec ps. nie widze do kiedy jest termin nadsylania prac i kiedy bedzie ankieta ;> ? ( chyba ze cos przeoczylem )
Mad_MAX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Sory za OT ale mozebyscie tak moja wyrezali A6 moze bedzie dobra baza ?? heheh
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mad_MAX w Twojej nie ma juz za bardzo co do rezania.. Serio.. :th: Jedynie co to najwyzej fela, sciema i ledy w tyl..
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Max w Twojej to trzeba tylko zimówki wyrezać i będzie lux
Rekomendowane odpowiedzi