RafuZG Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 trzeba będzie się kiedyś ustawić :gwizdanie:
bezimienny Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Oj trza będzie, tylko troche wstyd mi tak nie dopracowanym wozem sie pokazywać
RafuZG Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja tez mam nie dopracowany jeszcze dużo pierdółek do roboty
motor144 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Co do Master Sport-ów to nie mogę się powstrzymać żeby Cię nie zmartwić.Mnie udało się bez żadnego szaleństwa przejechać na nich zaledwie 20tys. i cały dół się sypnął.U mnie zawieszenie 1BE ( fabrycznie obniżone i twardsze od standardowego) więc jeśli masz standardowe (warto sprawdzić w kodach wyposażenia w bagażniku) to może nieco dłużej pożyje, czego Ci życzę. U mnie dolne wahacze(rozwarstwione gumy tulei i luzy sworzni) wyglądają na ten moment gorzej niż oryginały, które wytrzymały ponad 100tyś. przebiegu. Tak więc dla wszystkich z Forum, którzy polecają oryginały typu Lemforder lub coś podobnego(może MEYLE). Nigdy więcej Master Sport-ów itp wynalazków !!!
bezimienny Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No szkoda, ale słyszałem również pozytywne opinie o Master Sportach, ale wszystko sie okaże w praktyce. P.S Zawieszenie mam na pewno obnizone, tylko niewiem czy fabrycznie.
szachu71 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 gratuluje zakupu jednak jak zalozysz czarne fele to tak jak pisal kolega wyzej bedzie za czarno , zwlaszcza ze lampy chcesz sciemnic ja bym dal ladne srebne alusy 17stki np avusy i byloby ekstra noi lampy z przodu po lifcie zespolone masz centralke w kluczyku ale niemasz pilota ? tez mam taki walek daj znac ile cie to wyniesie
motor144 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Na zapas nie ma co przejmować się zawieszeniem.Jak coś zacznie się dziać to samo o sobie da znać. Poza tym super wygląda u Ciebie black podsufitka razem z lampką po II-gim lifcie Z ciekawości zapytam czy lampkę wpasowywałeś w starą podsufitkę(wycinananko-rezanko) czy wymieniałeś podsufitkę na taką z większym otworem?
bezimienny Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Poza tym super wygląda u Ciebie black podsufitka razem z lampką po II-gim lifcie Z ciekawości zapytam czy lampkę wpasowywałeś w starą podsufitkę(wycinananko-rezanko) czy wymieniałeś podsufitkę na taką z większym otworem? To chyba nie w moim wątku bo podsufitkę mam jasną, i lampke przedliftową, ale plan jest taki żeby podsufitkę zrobić czarną A co do lampki to planuje polifty zespolone, ale, pierw mechanika i inne pierdoły, więc lampki schodza na dalszy plan, mimo że sonary są [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 12:32_________________________________________________Edit: 27.05.2011r Dzisiaj byłem u kolegi w Czarnowie na przymiarke felg które mógł bym kupić, felgi są rozmiaru 17" 8J ET35, są na nich opony TOYO 215/45 R17 dwie w stanie dobrym natomiast dwie w bardzo mizernym, napaliłem sie na te fele, ale zobaczymy jak pozwolą finanse, choć niestety chyba nie teraz. Moge chociaż na nie po patrzeć na fotkach. Dodam że felgi maja idealne ET jak do B5 są wręcz na równo z nadkolami, z wad to tylko poobcierane ranty którym przydało by sie polerowanie. Fotki: Niestety felgi były na aucie tylko jakieś pół godziny, ale chciał bym by jeździły na moim OOOO z pare sezonów. Edit: 03.06.2011.r Małe sprostowanie, felgi są juz moje i są zamontowane na aucie, co prawda przydała by sie lekka renowacja rantów i wymiana opon, ale póki co będzie jak jest :twisted: Pozdrawiam i licze na komentarze
MATIUS Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ładne felgi i dobry rozmiar opon jaki masz kolor lakieru tez mam czarny LY9B a Lampy z przodu takie jak ty tylko że czarne
bezimienny Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Co do koloru auta to LZ9U, a co do lamp to jak będzie okazja zmieniam na polifty, nie dosc że te sa szpetne to świecą nie najlepiej, ale póki co wystarcza a sa inne wydatki.[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 16:47_________________________________________________Miałem 30 października w ZG zlot kończący sezon, nacykałem sporo fotek, a jako że przyjechałem na parking pierwszy (nie licze ludzi nie z foruma) cyknołem pare fotek autka pożyczonym aparatem (swojecho nie posiadam ) P.S od wczoraj jeżdżę już na gustownej, brudnej, czarnej stali 15"
bezimienny Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Tylne lampy takie były i te mi sie nawet podobają w odróżnieniu do lamp przednich które są po prostu lewe. P.S tylko w lewej lampie mam zdechłą muche, kolega duffy na pewnym zlocie mówił że miał tak samo, czyli to chyba tak fabrycznie jest
duffy Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 no bez kitu też mi tam mucha wlazła ty dobrze pamiętam, że jedną chciałeś kupić ?
bezimienny Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 No prawą mam porysowaną, ale teraz kasiory brak, a chyba jeszcze magiel do wymiany, kupuje zaciski na tył i chyba będze musiał komplet tarzcz z klockami. Jeśli masz i nie sprzedasz to może na następne wakacje wezme.
duffy Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 mam w szafie i teraz mi o nich przypomniałeś
siara Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam. I jak Ci poszło obszywanie kubłów??
bezimienny Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 No nie poszło, kasy niema, a jeszcze w mechanice sporo roboty teraz robiłem tylne hamulce, wymiana zacisków z żeliwnych na alu (przypadkiem takie kupilem) nowe tarcze, klocki, przewody, teraz będzie remont przednich, mam nuż zaciski pod 288, kupuje resztę i bedzie montaż. Walory estetyczne na koniec zostawiam w większości.
Bozet Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 :> ładna ta twoja A4 nie masz sie czego wstydzic. Pozdrawiam :hi: :hi:
bezimienny Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Na żywo jest gorzej, niestety ale jeszcze od groma jest do zrobienia, ale powoli do przodu
kretu90 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Lampy przednie moze by nie byly takie zle jak by byly czarne za to tylne miodzio no i fele tez niczego sobie ! Na twoim miejscu przyciemnil bym troche szyby i zegary z fisem wstawil. Szerokosci !
Rekomendowane odpowiedzi