MultiPanda69 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam. Szukam różnych zdjęć, filmów i ciekawostek o Rumunii. Może ktoś z was był i ma coś czym mógłby się podzielić . Poszukuje raczej zdjęć, filmów bez Audiczek i bez pozujących ludzi.
darooo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba.
MultiPanda69 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 google i Ja wiem, że jest google bo przejrzałem xx stron jednak wolałem napisać może ktoś ma jakieś ładne zdjęcia, których nie ma google
Gość fudi Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Ciekawostką w Rumunii jest na pewno Trasa Transfogarska http://pl.wikipedia.org/wiki/Szosa_Transfogaraska
WinterOOOO Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba. :polew: Dobre
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba. :polew: Dobre śmiej się śmiej,niedługo i my będziemy za chlebem pływać przy tych wzrostach cen
koziol1990 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 chyba kolego mało szukałes, tutaj masz dobre forum o bulgarii: http://www.bulgaricus.com/forum/index.php
MultiPanda69 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 chyba kolego mało szukałes, tutaj masz dobre forum o bulgarii: http://www.bulgaricus.com/forum/index.php :gwizdanie: ja nic nie mówię ale szukam informacji o Rumunii nie Bułgarii :gwizdanie:
Grzesiekkbc Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 5 od lewej zarezerwowana a co tam 4 też
MultiPanda69 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 5 od lewej zarezerwowana a co tam 4 też No dobra niech Ci będzie, ale reszta moja
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 5 od lewej zarezerwowana a co tam 4 też to ja biore w różowym i drugą z prawej
flex78 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Polecam zamek Draculi - Vlad`a Tepez`a i jaskinie (ale nie pamiętam nazwy miejscowości, ale coś w promieniu 200 km od zamku) Jedyne co mogę powiedzieć będąc w Rumuni to są wsie gdzie orają jeszcze wołami, sam widziałem na własne oczy, a dookoła same kilkudziesiętne Dacie (akurat przejeżdzałem przez takie wioski), a o drogach nie wspomnę, dziura na dziurze, GPS nie daje rady. pozdro
WinterOOOO Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba. :polew: Dobre śmiej się śmiej,niedługo i my będziemy za chlebem pływać przy tych wzrostach cen To już nawet pośmiać się nie wolno
koziol1990 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Polecam zamek Draculi - Vlad`a Tepez`a i jaskinie (ale nie pamiętam nazwy miejscowości, ale coś w promieniu 200 km od zamku) Jedyne co mogę powiedzieć będąc w Rumuni to są wsie gdzie orają jeszcze wołami, sam widziałem na własne oczy, a dookoła same kilkudziesiętne Dacie (akurat przejeżdzałem przez takie wioski), a o drogach nie wspomnę, dziura na dziurze, GPS nie daje rady. pozdro jak znajde zdjecia z rumunii to wstawie zdjęcia, mam jedno właśnie takie z wolem, droga krajowa a tu baba z wolem leci środkiem. chyba kolego mało szukałes, tutaj masz dobre forum o bulgarii: http://www.bulgaricus.com/forum/index.php :gwizdanie: ja nic nie mówię ale szukam informacji o Rumunii nie Bułgarii :gwizdanie: Sorry kolego źle zrozumialem, ale na tym forum tez możesz o Rumuni poszukac
MultiPanda69 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 Za zdjęcie wołu z babą byłbym wdzięczny :>
darooo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba. :polew: Dobre śmiej się śmiej,niedługo i my będziemy za chlebem pływać przy tych wzrostach cen To już nawet pośmiać się nie wolno Opowiedział bym jeszcze z dwa ale są chamskie :gwizdanie: Ogólni niby w Rumunii lepiej bo na ulicach pojawiły się psy.
MultiPanda69 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja może ciekawostkę... Dlaczego w Rumuni nie ma łabędzi? Bo Rumuni szybciej dopływają do chleba. :polew: Dobre śmiej się śmiej,niedługo i my będziemy za chlebem pływać przy tych wzrostach cen To już nawet pośmiać się nie wolno Opowiedział bym jeszcze z dwa ale są chamskie :gwizdanie: Ogólni niby w Rumunii lepiej bo na ulicach pojawiły się psy. To dawaj to luźny temat
Rekomendowane odpowiedzi