Opublikowano 21 Marca 201115 l Młody mam nadzieje że nie chodziło Ci o mnie, zimnym DIESLEM się nie szaleje. O co kaman
Opublikowano 21 Marca 201115 l Autor to byla tylko moja propozycja.jak bedzie 16 to trudno. :gwizdanie:
Opublikowano 21 Marca 201115 l no to ja wpadam czy to o 17 czy 16 godzina wstecz będzie w sobotę lepiej 16 za dnia lepiej oglądać a robić foty ^^ może ramki mi zdarza przyjść i grill od s4 do tego czasu pyzatym teraz moja kolej na punkty
Opublikowano 22 Marca 201115 l No piszesz że nie chciałeś szaleć przez auto przed sobą. tu chodziło o powrót ze mna na trasie :naughty: krótka prosta i Młody papa Młody przy wlocie na most kurowski miałem ponad 180
Opublikowano 22 Marca 201115 l Widzę że nie tylko ja z Michałem po spotach robimy delikatne przegonienie naszych audiczek
Opublikowano 22 Marca 201115 l Widzę że nie tylko ja z Michałem po spotach robimy delikatne przegonienie naszych audiczek Nie wiem jak wam ale mi dopiero na lwowskiej temperature złapał a wtedy już was dawno nie było.. a pojechalibyśmy sobie i zobaczyli co 1.8T potrafi
Opublikowano 23 Marca 201115 l :polew: Na zakrętach byś wymiękł bronek[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:47_________________________________________________Aha to już wiem o co biegało nie wiedziałem że się scigaliście To ja tez musze sobie tego chipa wgrać bo to kicha na końcu jeździć
Opublikowano 23 Marca 201115 l po co ci chip lepiej od razu weź młota 5kg przywal w wałek rozrządu a nie męcz audi bo to grzech
Opublikowano 23 Marca 201115 l Potrzebny mi dobry elektryk samochodowy , ma ktoś namiary ? może być na PW
Opublikowano 23 Marca 201115 l Co to za komentarz ?? Nie chcesz zmieniać nie zmieniaj, a komentarze zostaw dla siebie.
Opublikowano 23 Marca 201115 l :polew: Na zakrętach byś wymiękł bronek ... A dlaczegóż to miałbym "wymięc" na zakrętach? Coś nie tak z moim autem?