Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie Nowosądeczanie :wink4:

mam pytanie do Was o takowy komisik w Waszym mieście - zowie się on LansCar i jest na ulicy Lachów Cośtam ;-) foty na ich aukcjach walą po ryjku photoshopem, bo autka wyglądają lepiej niż nowości z salonu :naughty: ale chciałbym wiedzieć jak jest naprawdę.. Czy ten komis jest w miarę? Mają tam często audiki, z tego co widzę po necie... Czy warto jechac ze 100 km, czy to głównie szroty?

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to się nam teraz Kolega Crisu wykaże :naughty:

Jakieś grupowe zamówienie na kalendarze? zbiórkę kasy na spocie można by zrobić :przebiegly:

Chętni? :>

Opublikowano

Co do komisu LansCar to faktycznie mają dużo Audi. Sam oglądałem tam parę aut. Faktycznie są wyczyszczone wymuskane. Z tego co widziałem to auta maja raczej wysokie przebiegi ale może prawdziwe. Mi osobiście podobało się tam jedna B5 jak szukałem dla Ojca ale z ceny podane na necie nie zawierały opłat i za opłaty sobie doliczali. Jak masz coś konkretnie upatrzone to mogę obejrzeć bo zaraz koło nich pracuje.

Opublikowano

Siara nie myśl! - bądź! :polew:

Bo inaczej Cię w domu odwiedze! :przebiegly:

To też jakaś opcja :drunk: tylko załatw sobie kierowcę[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 15:34_________________________________________________Ja bym się pisał na taki kalendarzyk :good: się zrobi listę i się zamówi [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 15:57_________________________________________________ ;(

MECHANICAL SYNFONICA

Opublikowano

mozna zamowic :naughty:

Opublikowano

też bym się pisał na ten kalendarz :>

Opublikowano

witajcie Nowosądeczanie :wink4:

mam pytanie do Was o takowy komisik w Waszym mieście - zowie się on LansCar i jest na ulicy Lachów Cośtam ;-) foty na ich aukcjach walą po ryjku photoshopem, bo autka wyglądają lepiej niż nowości z salonu :naughty: ale chciałbym wiedzieć jak jest naprawdę.. Czy ten komis jest w miarę? Mają tam często audiki, z tego co widzę po necie... Czy warto jechac ze 100 km, czy to głównie szroty?

Paru znajomych kupiło od nich auta i są zadowoleni, z tego co mi wiadomo to ściągają dobre wózki... o jakie auto Ci chodzi to zapytam kumpla, zna się z nimi :>

Opublikowano

ostatnio myslałem że macie spota w sandecji ale był tylko jeden klubowicz na KGR i nie zdążyłem pod media :wallbash:

a to ty grzesiek byłes?bronek chyba cos pisal ze cie widzial.mogles pisac wczesniej ze sie wybierasz do sacza.to bys wiedzial gdzie spot. :naughty:

ja byłem bo ja teraz jeżdżę firmówką Skoda Fabiia na RZ i zapomniałem że macie spota w niedziele tak to bym pisał :wallbash:

Opublikowano

20111201362.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Wczorajszy motaż godzina 00:30 do 3 zeszło ale zamontowany efekt czuć, turbo przestało się wieszać, tylko zderzak jeszcze do wybebeszenia bo nie siedzi jak trzeba.

Opublikowano

No teraz to będzie potwór... :kox:

Powiedz mi że to Twój prywatny garaż... bo mam parę rzeczy do zrobienia przy aucie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

20111201362.jpg

Wczorajszy motaż godzina 00:30 do 3 zeszło ale zamontowany efekt czuć, turbo przestało się wieszać, tylko zderzak jeszcze do wybebeszenia bo nie siedzi jak trzeba.

W pytunieee..

Aż mnie kusi, żeby sobie pyknąć taki z programem..

Ale trzeba odłożyć, a to już nie takie młode..

Gratulacje.. Myślę, że LOKO-s może się z Tobą ścigać, bo ja bym się już bał.

Opublikowano

20111201362.jpg

Gratulacje.. Myślę, że LOKO-s może się z Tobą ścigać, bo ja bym się już bał.

Bronek ja bym nawet nie śmiał stanąć na kresce obok Mike'a - diesel z tą mocą i momentem by mnie prawdopodobnie pożarł na śniadanie... :wallbash:

:shocked::blink::kox:

Opublikowano

Poczekaj jak wróce od Aligatora to licze na jeszcze wieksze przyspieszenia, poprawa programu napewno mu pomoże :>

Opublikowano

Poczekaj jak wróce od Aligatora to licze na jeszcze wieksze przyspieszenia, poprawa programu napewno mu pomoże :>

Aleś Ty zabawny... :decayed:

ja gdzie bym nie pojechał to nic więcej z mojego bez mechanicznej ingerencji nie wyciągne... :wallbash:

No chyba że uturbienie...?? Ma ktoś ze 20 tysi luzem to się pobawie w takie klocki :naughty::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zmien na 1.8 T i nawet 300 KM wyciągniesz ;) przy dobrej zabawie

Opublikowano

Witam Wszystkich . Jedank muszę dostawać PW o zmianie terminu spotów :disgust: będę starał się wszystko ograniać duzo lepiej :hi:

Opublikowano

jak to sie mowie sa pieniadze jest zabawa :gwizdanie:

Opublikowano

i fantazja :naughty:

Opublikowano
:good: żeby tylko Michał nie latał tą Audiczką :naughty:
Opublikowano

Jak bedziecie miec gdzieś okazyjnie skrzydła to biorę :evil::polew: :polew: :polew: