Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sedan? To może Slepy

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

Powinno być teraz w fuulHD he he :wink:

403. That’s an error.

Tak sedan bez znaczka audi z przodu na takiej atrapie prostej z allegro chyba .

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to nie on... RS4 dumnie ma z przodu :slina:

Opublikowano

Witam jakie wężyki podciśnieniowe kupić do silnika 1Z Przewód podciśnienia Przewód podciśnienia silikon TurboWorks 4mm 0,5m (2749194338) - motoAllegro Przewód podciśnienia silikon TurboWorks 5mm 0,5m (2749194347) - motoAllegro chyba że jakie inne???

Opublikowano
No to nie on... RS4 dumnie ma z przodu :slina:

Po prostu mówię że dokładka taka jak widzę na Allegro nie szyder-uje tutaj bo wiem że mam lipę :wink:

Opublikowano

Ja mówię o grilu z rs4 u Ślepego....

Opublikowano
Ja mówię o grilu z rs4 u Ślepego....

Myślałem że to do mojego RS4 laminatu było :wink:

Grila RS4 jakoś nie bardzo kojarzę :hi:

Opublikowano

:facepalm:

2759519382

Opublikowano

Gril RS4 znam nie kojarzę go na konkretnym samochodzie po prostu :wink:

Co do RS4 to tu jest zrobiona w sedanie tak jak miało być ale coś im w audi się odwidziało i został projekt tylko na kombi czego im nie wybaczę nigdy :kwasny:

Oferta - Audi RS4 - Do sprzedania auto po kompletnej przebudowie na rs4 b5,jak wiadomo takie auta wychodzi tylko w wersji avant dlatego projekt malo spoty

Opublikowano

Gril RS4 znam nie kojarzę go na konkretnym samochodzie po prostu :wink:

Co do RS4 to tu jest zrobiona w sedanie tak jak miało być ale coś im w audi się odwidziało i został projekt tylko na kombi czego im nie wybaczę nigdy :kwasny:

Oferta - Audi RS4 - Do sprzedania auto po kompletnej przebudowie na rs4 b5,jak wiadomo takie auta wychodzi tylko w wersji avant dlatego projekt malo spoty

To auto Kaska z forum - Nosb je robił od podstaw. Żeby było zabawnie to brat Kaska jeździ deko słabszą pomarańczową wersją też robioną przez Nosba :whistling:

Opublikowano

Mają chłopaki pieniędzy :slina: Drogie będzie robienie takiej RS stylistycznie (poszerzanie nadkoli itp) bo pytałem po ludziach to sam blacharz ponoć 2 klocki bierze za spawanie tylnych nadkoli :facepalm: a gdzie części i malowanie :facepalm::facepalm::facepalm::shock3:

Opublikowano

Poszukaj sobie w forumowych A4 - historia tej to chyba z rok roboty i masa spamu do czytania! Wszystko jest po kolei opisane :naughty:

Opublikowano
Poszukaj sobie w forumowych A4 - historia tej to chyba z rok roboty i masa spamu do czytania! Wszystko jest po kolei opisane :naughty:

Właśnie widzę kupa wiadomości a mało konkretów spamu co niemiara ale szukam może coś znajdę ciekawego :wink:

Opublikowano

Siema :hi: zna ktoś dobrego lakiernika ? nie chodzi mi o element tylko malowanie całeg samochodu .

Opublikowano
Siema :hi: zna ktoś dobrego lakiernika ? nie chodzi mi o element tylko malowanie całeg samochodu .

Andrzej to jednak nie folia?

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Stanlak w Librantowej.

Opublikowano

Stanlak wiem (malował mi golfa z 5 lat temu), tylko że ma długie terminy. Folia to 3.500 myślę że za 5.000 :whistling:zamknę się w lakierowaniu. Więc tak sobie gdybam. Plast miał być ale dać 2.300 zł i ma to wytrzymać max 2 lata :kwasny:.Jakby to trzymało jak folia z 4-5 lat to jeszcze . Cały czas myślę nad białym ale ostatnio widziałem nowe A3 w super takim niebieskim kolorze a że ja mam granat to mogłoby dobrze wyglądać jakiś fajny niebieski. Szukam fotek z audi w takich tonacjach koloru niebieskiego.

Ten kolor mnie korci jak ma kolega luap13 na swojej A3

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a3-sportback-s3-body-kit-171386/index2.html

Opublikowano
Stanlak wiem (malował mi golfa z 5 lat temu), tylko że ma długie terminy. Folia to 3.500 myślę że za 5.000 :whistling:zamknę się w lakierowaniu. Więc tak sobie gdybam. Plast miał być ale dać 2.300 zł i ma to wytrzymać max 2 lata :kwasny:.Jakby to trzymało jak folia z 4-5 lat to jeszcze . Cały czas myślę nad białym ale ostatnio widziałem nowe A3 w super takim niebieskim kolorze a że ja mam granat to mogłoby dobrze wyglądać jakiś fajny niebieski. Szukam fotek z audi w takich tonacjach koloru niebieskiego.

Ten kolor mnie korci jak ma kolega luap13 na swojej A3

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a3-sportback-s3-body-kit-171386/index2.html

Kolor fajny. Ale nie szkoda ci malować twoje auto? Folie zawsze możesz zerwać ale lakier do droga w jedną stronę.

Co do Stanlaka to też mi malowali auto i znają się na rzeczy.

Opublikowano

To auto Kaska z forum - Nosb je robił od podstaw. Żeby było zabawnie to brat Kaska jeździ deko słabszą pomarańczową wersją też robioną przez Nosba :whistling:

:naughty:

sam0967w.jpg

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img534/9474/sam0967w.jpg

Jakie cudeńka nie będę spał przez ciebie w nocy :slina:

Myślałem że w Polsce niema takich zapaleńców na RSy jak w świecie a tu proszę są znawcy gatunku i to na profesjonalnym poziomie wielki szacunek :hi::slina::hi:

Opublikowano

Dzięki Siara! Mi się nie chciało tej fotki szukać :decayed:

Opublikowano

Dzięki Siara! Mi się nie chciało tej fotki szukać :decayed:

Ten niebieski jest pod takim kontem przyfocony że wykręca suty :slina::slina::slina: