Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nudziło mi się i dzwonie do AUTO SPECJAL NOWY SĄCZ na dział części i pytam jaki koszt wtrysków z 2,5 tdi Pan grzecznie odpowiada że końcówek jako takich niema są tylko całe wtryski koszt 1300 zł myślę sobie e spoko oryginały ale Pan dodaje od sztuki czyli 1300 X 4 amen

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

Dodam że to są sławetne wtryski 216 :kox:

pomysl kamil , ile mialbys za to żółtej farby... :P

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo białej :grin:

Opublikowano
  • Autor

100 lat cris.

Opublikowano

Czika jest tego na allegro od groma już w obudowach pod nasze motorki za 500 już kupisz zestaw

Opublikowano

A co do Inwazji... Ktoś został do końca?

Było jakieś liczenie aut? dostaliśmy puchar?

Bo jak nie to będę napastował Panią sponsor/organizatorkę o należną nam nagrodę :decayed:

Na ulotkach co dostaliśmy była reklama salonu fryzjerskiego, który jest obok mojego miejsca pracy...

Opublikowano
  • Autor

ja byłem tam jeszcze o 20 na chwile to jeszcze chodzili i oceniali te najładniejsze chyba auta.:decayed:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

potrzebuje jakies ładne lampy tył do a3.wie ktos cos o takich?

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

http://a4-klub.pl/newbie-11/czesc-okolice-nowego-sacza-283772/

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

http://a4-klub.pl/newbie-11/czesc-okolice-nowego-sacza-283772/

Opublikowano
szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący

Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy :kwasny: poradźcie coś chłopy no

Opublikowano

Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy :kwasny: poradźcie coś chłopy no

Jużci kiedyś pisałem żebyś pojechał na Porębę, gość ci sprzeda i wyreguluje wtryski.

Opublikowano

Jużci kiedyś pisałem żebyś pojechał na Porębę, gość ci sprzeda i wyreguluje wtryski.

Oni są poje.. pier.. i niedoj... mówią że nie reguluje się wtrysków tylko odrazu zakłada a o 216 w życiu nie słyszeli a jak powiedziałem że to z 2,5 tdi to sie pytali czy to podejdzie do silnika 1.9 tdi no ręce mi opadły wiem że mówiłeś że oni tam mają różne humorki ale to są jakieś poje... :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Oni są poje.. pier.. i niedoj... mówią że nie reguluje się wtrysków tylko odrazu zakłada a o 216 w życiu nie słyszeli a jak powiedziałem że to z 2,5 tdi to sie pytali czy to podejdzie do silnika 1.9 tdi no ręce mi opadły wiem że mówiłeś że oni tam mają różne humorki ale to są jakieś poje... :facepalm::facepalm::facepalm:

Bez obrazy ale jak przyjechałeś swoim autem i standardową swoją gadkę im zaprezentowałeś to nie dziw się że cię olali. Trzeba było zapytać się o wtryski 216 do AFN. A reguluje się ciśnienie otwarcia czy coś takiego, często robią mi końcówki do maszyn budowlanych i jakoś zawsze sprawdzają cały wtrysk a jak jest źle to wkładają podkładki pod sprężynę.

Opublikowano

Nie no fakt wtedy jak byłem tam z kolegą to czikita była brudna i uwalona bo coś przy ic grzebaliśmy ale i ja gadałem i kolega i takich 2 młodszych było i nic nie ogarniali o tych 216 chyb a że to nie byli właściciele tylko jakieś przydupasy no kurde to jak mam gadać normalnie zapytaliśmy sie co i jak :kwasny:

Opublikowano

Powiedz co masz a co chcesz, jak mu powiesz że masz pompę 11 i pasuje ci załatwić wtryski 216 do AFNa, i po sprawie. A pisałeś do cowboya? On jest sprawdzonym dostawcą hybryd i od niego najprędzej dostaniesz. Napisze do niego na forum VW o numer telefonu to ci podeśle.

Opublikowano

Prezesie jest problem bo ja nie mam pompy 11 i nie zamierzam puki co jej kupować :kwasny: A do cowboya pisałem ceny mają z d*py he za drogo jak dla mnie mam dostęp do używek z 2,5 i chyba tak zrobię bo z pewnego źródła auto na chodzi i jeszcze może dostane jakieś gratisy do kompletu :wink: Choć ciekawi mnie ile u tych capów by chcieli jak bym im oddał moje z afna nie masz może numer do tych górskich ludzi bo jechać do nich to nawet nie mam ochoty a zapytać chętnie bym się zapytał ?

Opublikowano

Kamil jak ty chcesz żeby ci ktoś za darmo zrobił wtryski, to powodzenia. Jak masz pewne w dobrych pieniądzach to dlaczego nie bierzesz?

Opublikowano

No bo jeszcze nie dotarło to rozbite auto no :kwasny: A pod tuning tez nie wiem czy takie z 2,5 tdi nie trzeba jakoś specjalnie wyregulować pod afna u tych paproków na górach :wink:

Opublikowano

Aż tak to się nie znam ale chyba szkopuł w tym że obudowa jest z normalnego wtrysku a końcówka jest zmieniona, i swoje taka modyfikacja musi kosztować.

Opublikowano

Aha o kurde myślałem że wkręcę z 2,5 i będzie cacy a tu widzę będzie grzebania :kwasny:

Opublikowano

Na 100% nie jestem pewien, ale z tego co pamiętam jak interesowałem się tematem jakieś 5 lat temu to tak mi pisali.

Opublikowano

Kurde muszę poczytać na ten temat i popytać bo widzę bada komplikacje a już myślałem że wpadnę do KINGSOFTU :kwasny:

Opublikowano

Ty już tam wpadasz trzeci miesiąc, niedługo cię zima zastnie.