Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj mi kasę to pojadę jutro poza tym na lagach byłem i skrupulatnie wymieniam podzespoły tak aby jechać na program już z konkretnymi gratami a nie samym programem :naughty:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

Na marginesie mój program nie będzie taki tani jak ten wasz w promocji :kwasny:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ile Ci powiedzieli i dlaczego drożej?

Opublikowano

900 plus 100 za założenie wtrysków a drożej nie wiem ponoć to nie zwykły program jak do waszych tylko inny no ale i do waszych trzeba ustawiać wszytko od nowa pod dany silnik to w moim przeć też to ja nie wiem czemu musi być drożej :kwasny:

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

Pozostało mi dalej zbierać jak coś mój nikczemny Canon EOS 350 Digital z pełnym wyposażeniem plus dodatkowymi kartami, bateriami, gripem doczepianym itp jest za 650 zł do opylenia takie zestawy chodzą po 800 na allegro a to full opcja plus dodatki jak by ktoś chciał kupić to dodatkowo z organizuje szkolenie i dodam kilka profesjonalnych programów graficznych tak więc ktoś inny będzie robił foty na spotach :hi:

ja bardziej kocham

AUDI

:banan3:

:banan1:

:banan2:

Opublikowano

Samo body czy z obiektywem? jakim?

Opublikowano

Pełen komplet z obiektywem EFS 18-55 mm 0.28m/0.9ft Canona

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

Audi 80 3600.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl Pany co sądzicie o tej audicy tylko jedna znalazłem w ON siostra szuka cupe :wink:

Opublikowano

One nie wychodziły w ON i budzie B3 a B4 podobno było w 1.9 to jest jakiś swap. Szkoda ze 1.6.

Opublikowano

Szukaj z zarżniętym silnikiem i laduj 1.9TDi bo po pierwsze z tym 1.6ON nigdy nie było a po drugie ten silnik jest raczej mało bezawaryjny....

Opublikowano

Jak to jest 1.6 wolnossące to nie do zajeb.... Mój ojciec miał takie mk2 i miało prawie 500 tys bez remontu. Inna sprawa ze w dzisiejszych czasach to ten silnik pewnie ma już z 1mln km przebiegu.

Opublikowano

No właśnie wszędzie benzyny a siostra chce oszczędnego dizla no i jak tu znaleźć taką a według tej strony były dizle Audi 80/RS2/S2 B4 Coupe 1.9 TDI opinie, oceny, testy, spalanie, dane techniczne • AutoCentrum.pl

Opublikowano

Audi 80/RS2/S2 B3 Coupe opinie, oceny, testy, spalanie, dane techniczne • AutoCentrum.pl Kamil to jest B3

---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

Jak to jest 1.6 wolnossące to nie do zajeb.... Mój ojciec miał takie mk2 i miało prawie 500 tys bez remontu. Inna sprawa ze w dzisiejszych czasach to ten silnik pewnie ma już z 1mln km przebiegu.

No i właśnie dlatego że ten silnik jest już tak wiekowy to już nie należy do bezawaryjnych...

Opublikowano

No mi bardziej pasowało by b4 a ogólnie w b3 i b4 znalazłem tylko tą w necie do której dałem linka :wink:

Opublikowano

Ja w coupe pierwszy raz widzę diesla. Za to często są w cabrio.

Opublikowano

Cabrio się psują te dachu ładnie wygląda ale siora lepiej żeby miała kawałek blachy nad głową nie chce jej zabić :wink: dlatego szukam cupete w dizlu

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Dizel w cabrio he kto im to projektował przec dizel klekocze i śmierdzi to jak do cabrio dizla he

Opublikowano
Cabrio się psują te dachu ładnie wygląda ale siora lepiej żeby miała kawałek blachy nad głową nie chce jej zabić :wink: dlatego szukam cupete w dizlu

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Dizel w cabrio he kto im to projektował przec dizel klekocze i śmierdzi to jak do cabrio dizla he

Popatrz na ceny diesla w cabrio a później się wypowiadaj... :decayed:

Opublikowano

:hi:

Audi 80 14444.00 PLN. Włoszczowa - otoMoto.pl :whistling:

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

A w tle v8 :naughty:

Opublikowano

Ładny ale nie kopciuch :wink:

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=507746472646023&set=a.120713428015998.31413.100002320247892&type=1&theater Wie ktoś coś o tym zlocie co to jest ? ? ?

Opublikowano

O widzisz ale żeby sobie od razu Djów sprowadzali he powodzi się widzę :kox:

---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

[h=5]Do Sprzedania Canon Eos 350 Digital

Ful zestaw body, grip , dodatkowe akumulatory ,

dodatkowe karty pamięci , ładowarka , kable , pudełko ,

papiery, obiektyw 18-55mm 0.28m/0.9ft

Cena 650zł[/h]

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

Moje cacko spotowe na sprzedaż jak by ktoś chciał :wink:

Opublikowano
  • Autor

musze zobaczyc ten aparat bo korci mnie kupic takie cuś.

a na vag inwazji tez był jakis DJ.

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/galeria-spotow-nowosadeckich-284014/

co wy na to?