Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kamil miałes tak zrobic zeby moja a4 była nz zdjeciach.:decayed:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktoś szukał dawniej.... Dixon? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/dekory-czerwone-283837/

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

PICT4122.jpg

Opublikowano
Małgosia poznała Jasia.

Po kilku spotkaniach Małgosia postanawia zaprosić Jasia w niedziele na obiad. Jasiu zgodził się, ale był drobny szczegół. Pochodził z biednej rodziny i nie wiedział za bardzo jak się ubrać. Po chwili zastanowienia przypomniał sobie, że ma w szopie starego Junaka, więc po połączeniu ze starymi dżinsami i skórzaną kurtką będzie git. Poszedł więc do szopy, ogarnął całe siano którym pojazd był przykryty i zamarł. Junak był cały zardzewiały. Na to Jasiu wpadł na genialny pomysł.

- Wysmaruje go wazeliną.

Tak więc zrobił i Junak świecił się jak po wypolerowaniu. W niedziele pojechał do Małgosi gdzie czekała na niego przed wejściem i mówi:

- Tylko pamiętaj Jasiu! Po zjedzeniu obiadu nie wolno ci się odezwać. Kto odezwie się pierwszy myje wszystkie gary, taka jest u nas tradycja.

- No dobra, niech będzie. Chyba ich porypało że ja gość będę gary mył.

Weszli więc do domu, zasiedli do stołu, zjedli obiad i cisza.

Ojciec sobie myśli.

- Co ja będę się odzywał. Robiłem całą nockę, a teraz miałbym te gary myć? Nigdy w życiu, siedzę cicho!

Matka myśli.

- No chyba ich porąbało jeśli myślą że się odezwę! Cały dzień obiad gotowałam, a teraz miałabym jeszcze zmywać, no i jeszcze ta patelnia oj jaka urypana. Nic z tego siedzę cicho.

Małgosia sobie myśli.

-Żeby tylko Jasiu się nie odezwał.

Jasiu myśli.

- Porąbani. Przyszedłem w gości i myślą że gary będę mył.

Minęła godzina i jeszcze nikt się nie odezwał.

Jasio się wkurzył, położył Małgosię na stół i zerżnął.

Ojciec sobie myśli.

- A co mnie to k***a obchodzi. Pewnie dyma ją codziennie. Ja tych garów nie dotknę.

Matka myśli.

- A w d*pie to mam. Jak pomyśle o tej patelni to mi się słabo robi. Siedzę cicho.

Mijają dwie godziny.

Jasio się wk***ił, wziął matkę, położył na stół i zerżnął.

Ojciec myśli.

- No k***a mać przegiął, ale mam to w d*pie. Całą noc harowałem i teraz nie będę garów mył.

Małgosia myśli.

- Żeby tylko Jasiu się nie odezwał.

Mijają trzy godziny i dalej cisza.

Zaczęło padać, Jasio podbiega do okna patrzy, a tam całą wazelinę zmyło mu z Junaka. Myśli sobie:

- No cholera, odezwę się.

- Macie może wazelinę?

Na to wystraszony ojciec.

- Dobra, dobra to ja już k***a te gary umyję.

Jap . 15 minut z tego ryje :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

Kamil miałes tak zrobic zeby moja a4 była nz zdjeciach.:decayed:

HE kurde brakło mi pixeli ale na filmach za to będzie :wink:

Opublikowano

A kiedy ten filmik będzie ??

Opublikowano

Właśnie się za niego zabrałem jakieś propozycję na unikatową ścieżkę dźwiękową ? tylko taką żeby mnie Sony Music itp nie gonili od razu prawami autorskimi bo to pójdzie na YT więc coś bardzo świeżego i mało znanego :naughty:

Opublikowano

Wolantt no te felgi co masz na aucie 16 ciemne nooo

Opublikowano
Wolantt no te felgi co masz na aucie 16 ciemne nooo

narazie siedzą na aucie... a jak coś to raczej zostaną na zime do końca :wink: skąd pomysł, że sprzedaje :eusathink:

Opublikowano
Właśnie się za niego zabrałem jakieś propozycję na unikatową ścieżkę dźwiękową ? tylko taką żeby mnie Sony Music itp nie gonili od razu prawami autorskimi bo to pójdzie na YT więc coś bardzo świeżego i mało znanego :naughty:

Ode mnie yyy Irek:wink:

Gemini - Blue

Calvin Harris - Feel So Close

Modestep - To The Stars (Genetix Remix)

Mt Eden Dubstep - Sierra Leone:whistling:

Numb (dubstep remix)

Silk (Ianborg Remix):whistling:

Blackmill - The Drift

---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ----------

Nową A nie pogardziłbym...

27082013442.jpg27082013439.jpg27082013440.jpg27082013441.jpg

Opublikowano

dison daj spokój to wygląda jak stara przejechana przez walec

Opublikowano

Kamil zamontowałeś już wszystkie przewody?

Dixon ty na serio z tą A klasą?

Opublikowano

Heh zdjęcia w de zrobione więc to nie ja dodałem tylko Irek ma też hasło do mojego profilu

Chyba będzie musiał swój profil założyć jak tu takie kwiatki:polew:

Opublikowano

Ode mnie yyy Irek:wink:

Gemini - Blue

Calvin Harris - Feel So Close

Modestep - To The Stars (Genetix Remix)

Mt Eden Dubstep - Sierra Leone:whistling:

Numb (dubstep remix)

Silk (Ianborg Remix):whistling:

Blackmill - The Drift

---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ----------

Nową A nie pogardziłbym...

http://s9.postimg.org/cma8n5xej/27082013442.jpghttp://s14.postimg.org/f0iv91gnx/27082013439.jpghttp://s18.postimg.org/uao7924xh/27082013440.jpghttp://s23.postimg.org/h1jln88ef/27082013441.jpg

Już obczajam te wasze muzy a sierra leone odpada bo już za popularne z tego co widzę

---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Kamil zamontowałeś już wszystkie przewody?

Dixon ty na serio z tą A klasą?

Dziś montuje prezesie resztę bo wszystkie przy turbinie mam zmienione na czerwone i silnik plus 15 na mocy odzyskał :wink:

---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ----------

Irek kupuj tylko dobre auta niezniszczalne bym nawet powiedział :slina::slina::slina:

AUDI UR QUATTRO B2 Coupe TYP81 (3479880391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Łukasz tak to wyszło

100_3321.JPG

Opublikowano

Kamil ty przy turbo wszystkie przewody pojechałeś tym cieńszym wężykiem? Bo oryginalnie tam są różne średnice na tych trójnikach. Może dobrze będzie to zrobić jak w ori t będzie +22,3KM :wink:

Opublikowano

Spotkana w tym momecie w tarnowie y4y4une7.jpg

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Fajna, B7+? :decayed: Tylko ten biały pasek......

Opublikowano

Siara to rs4 bylo

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wiem wiem, Dlatego piszę że + :wink:

Powinno być ++

Opublikowano
Kamil ty przy turbo wszystkie przewody pojechałeś tym cieńszym wężykiem? Bo oryginalnie tam są różne średnice na tych trójnikach. Może dobrze będzie to zrobić jak w ori t będzie +22,3KM :wink:

Z logiki oraz moich obserwacji mniejsza średnica daje większe ciśnienie dodatkowo lekko skróciłem gdzie się dało wężyki o centymetr lub 2 a przewód do EGR całkowicie usunąłem i zaślepiłem gdyż zabierał ciśnienie wszystko uszczelniłem i powiem że jeszcze bardziej się wkręca niż wcześniej :naughty::naughty::naughty: