Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 wiem Ciebie zabrakło :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Auto swoje widzę więc wystarczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 jutro dam reszte fotek dziś mi się nie chce. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 dawaj jak siedzisz przed kompem, wrócilem jeszcze za chwile żonie pokazać ile nas było ale połowa już zwiała, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=21259.0 Michał masz tego linka [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:36_________________________________________________ale lepiej zdjecia robi się pod media. tu do bani mi wyszły te fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki chłopaki za spota - mój debiut :) :> teraz popatrzymy na fotki - dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 musimy poczekać do jutra bo Crisu retuszuję swoją żeby na czystą wyglądała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 musimy poczekać do jutra bo Crisu retuszuję swoją żeby na czystą wyglądała :polew: chyba że tak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 dzieki panowie. fajnie było sie spotkać w tak licznym gronie. pasuje frekwencje utrzymywać cały czas na tak wysokim poziomie. klaczek84 wielkie dzieki za diagnoze mojego problemu z czujnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki Pany za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Równiez dzieki. Jarek dzieki za vagowanie. a na bronka to sobie poczekamy az nas odwiedzi. :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzięki ludziska! Oby tak dalej [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 01:25_________________________________________________Moje fotki wyszły jakieś dziwne... chyba za dużo nas było... [/url] I Anonimus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To co teraz 19.02. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 19.02.2012 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 siara :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronekb5 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja bylem w NS w sobote to was nie było Prawda taka ze o 16:50 sie dopiero wyrobiłem w niedziele i nie chciało mi się już gonić, zwłaszcza ze na CB mowili, ze tajniaki sie kręca do Grybowa, ze w Grybowie suszara i H** wie jeszcze co. No wybaczcie, bo na prawde chciałem przyjechac.. Zreszta, jak to mowia: "jak kocha to poczeka: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Bronek zaczynasz piertolić jak Czikita.... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 bronek :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi