Mike_G_A4 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Alusy no pewnie nawet przywioze wam jednego na zlota bo mi w sączu odnawiają za 60 zł/szt. mam nadzieje że kolor będzie ładny to jak coś to dam wam namiary, a w galerii to każda ciekawa
jarek_ns Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Alusy no pewnie nawet przywioze wam jednego na zlota bo mi w sączu odnawiają za 60 zł/szt. mam nadzieje że kolor będzie ładny to jak coś to dam wam namiary, a w galerii to każda ciekawa 60pln/szt. malowanie proszkowe ?
Mike_G_A4 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 no sam się zdziwiłem twierdzą, że są piaskowane i malowane proszkowo ---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:58 ---------- zobaczymy efekt
musti Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 U nas jest taki jeden starszy Pan który od 20 lat zajmuje się naprawą felg i robi to perfekt Ostatnio jak prostował mi i polerował 18" to w swoim pomieszczeniu miał coś około 220 kompletów felg do napraw od 13" do 22" Fajne 20" miał zrobione
jarek_ns Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja ostatnio swoje robiłem i z uzupełnieniem ubytków, zdjęciem opon i ponownym założeniem, nowymi wentylami i wyważeniem zapłaciłem 350zł/kpl. A w termixie proszkowe malowanie kosztuje 150pln za 17" sztuka. Co do moich to efekt jest zadowalający, ale zawsze mogło by być lepiej. Chociaż na tle tego co było to jest super. A spot jest o której? bo może wpadnę. Dziewczyna ma urodziny to pójdzie na zakupy wybrać sobie jakiś prezent
LOKO Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja ostatnio swoje robiłem i z uzupełnieniem ubytków, zdjęciem opon i ponownym założeniem, nowymi wentylami i wyważeniem zapłaciłem 350zł/kpl. A w termixie proszkowe malowanie kosztuje 150pln za 17" sztuka. Co do moich to efekt jest zadowalający, ale zawsze mogło by być lepiej. Chociaż na tle tego co było to jest super. A spot jest o której? bo może wpadnę. Dziewczyna ma urodziny to pójdzie na zakupy wybrać sobie jakiś prezent Mi kumpel powiedział 40 PLN za sztukę 15' piaskowanie + proszkowe malowanie ale musiałbym mu gołe felgi przywieźć i takie też odebrać bo on robi naczepy i przy okazji by to zrobił... A Kobiecie to lepiej sam prezent zrób
jarek_ns Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Spoko. lepiej niech ona sobie sama zrobi potem nie będzie reklamacji. Ja szukam dekli do moich felg, bo moje komuś się spodobały w zeszłym roku.
wolantt Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jeśli o mnie chodzi to wolałbym 17, ale na 16 też się wyrobie, także niech reszta decyduje...
musti Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Dzięki za spota Pany ---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:42 ---------- Grzesiu co tak tlisz tą fajkę
kantek1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jarek to może na szybkiego zrobimy logi u mnie ??? co Ty na to ??
musti Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jeden z moich wielu nałogów wolałbym się napić niż zapalić niebawem mecz Polska - Portugalia w stolycy ile obstawiacie ?
jarek_ns Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jarek to może na szybkiego zrobimy logi u mnie ??? co Ty na to ?? A co jej dolega?
wolantt Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 wolałbym się napić niż zapalić niebawem mecz Polska - Portugalia w stolycy ile obstawiacie ? sercem jestem za Polską... ale niestety... w najlepszym przypadku remis 2:2 a Ty jak obstawiasz??
musti Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 sercem jestem za Polską... ale niestety... w najlepszym przypadku remis 2:2 a Ty jak obstawiasz?? Myślę , że strzelimy jakąś bramkę a mój wynik to 1:2
musti Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 gdzie są emoty?? Ty nie musisz mieć Gdzie sie podziewałeś pewnie zachlałeś , dobrze ćwicz przed BT
Rekomendowane odpowiedzi