Macqo Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ludzie co taka cisza u nas?? nikt nic nie pisze, Młody dałbyś rade popytać ludzi z krk co z tym zlotem 22.03.09?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 na forum vwstyle bez żadnych zmian. dnia 22 o godz 15. Tylko kto by leciał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ja jade z bank z kumplami ( ja , 2 golfy mk3 , vento i może leon) tylko nie wiem czy sobie nie pojade w sobote przespać sie u brata ... dzwoncie do mnie jak coś 509398225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To kto jedzie konkretnie Macqo to wiem że jedzie a reszta ? 1... [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 21:31_________________________________________________ ja jade z bank z kumplami ( ja , 2 golfy mk3 , vento i może leon) tylko nie wiem czy sobie nie pojade w sobote przespać sie u brata ... dzwoncie do mnie jak coś 509398225 A co męczy Cię droga do KRK ? to tylko 110 km Kumple też jadą wcześniej czy mają konkretny wyjazd z N>S ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To kto jedzie konkretnie Macqo to wiem że jedzie a reszta ? zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda to 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To kto jedzie konkretnie Macqo to wiem że jedzie a reszta ? zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda to 99% Kurcze ale masz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To kto jedzie konkretnie Macqo to wiem że jedzie a reszta ? zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda to 99% Kurcze ale masz wymagania no pogoda dużą robote robi a pewny to jestem tego ze nic nie jest pewne wiec 99% :> Młody a Ty się wybierasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To kto jedzie konkretnie Macqo to wiem że jedzie a reszta ? zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda to 99% Kurcze ale masz wymagania no pogoda dużą robote robi a pewny to jestem tego ze nic nie jest pewne wiec 99% :> Młody a Ty się wybierasz?? Pewnie TAK biorę makówkę :gwizdanie: i lecimy no chyba że cos się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Hello nie męczy mnie Austrie zrobiłem z jednym postojem zeby sie dotankowac hehe dobra mniejsza o to. Do rzeczy wylot bedzie chyba 12 z sącza i jednak bede z resztą jechał wiec jak coś to sie jeszcze zgadamy dokładnie puki co to wstępnie 12.00 Niedziela Media - Tarnowska [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________MajoVWka to w Maju koniec miesiąca nawet.... teraz przecież jest w Niedziele Kraków Vag-spot na rozpoczęcie sezonu wiec jak kto jedzie ja ustalam to z kumplami i tak sie wstępnie spotykamy jak wyżej napisałem [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:11_________________________________________________LUDZIE PATRZCIE JAKA POGODA ZA OKNEM ;/ ;/ ;/ jak bedzie sypało to nie ma chyba sensu jechać do Krk :wallbash: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Hello nie męczy mnie Austrie zrobiłem z jednym postojem zeby sie dotankowac hehe dobra mniejsza o to. Do rzeczy wylot bedzie chyba 12 z sącza i jednak bede z resztą jechał wiec jak coś to sie jeszcze zgadamy dokładnie puki co to wstępnie 12.00 Niedziela Media - Tarnowska [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________MajoVWka to w Maju koniec miesiąca nawet.... teraz przecież jest w Niedziele Kraków Vag-spot na rozpoczęcie sezonu wiec jak kto jedzie ja ustalam to z kumplami i tak sie wstępnie spotykamy jak wyżej napisałem [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:11_________________________________________________LUDZIE PATRZCIE JAKA POGODA ZA OKNEM ;/ ;/ ;/ jak bedzie sypało to nie ma chyba sensu jechać do Krk :wallbash: ;( Ja na letnich to z domu mam obawy jechać gdziekolwiek :> a co do dopiero do KRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Panowie robimy w niedziele spota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Panowie robimy w niedziele spota ?? Spoko kto się pisze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie robimy w niedziele spota ?? Spoko kto się pisze :gwizdanie: no ta pogoda to mnie nie zachęca za bardzo na spota bo trochę.. piździ (przynajmniej u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzisiaj pokazało myślę że trzeba poczekać jak będzie +15 a nie - 7 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 spoko xD pokaże wam zdjęcia jak auto mi leżało ;D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 spoko xD pokaże wam zdjęcia jak auto mi leżało ;D haha no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 w przyszłym tygodniu się ukażą w takim razie kiedy jakiegoś spocika robimy jak nie w tą niedziele ?! Panowie miesiąc sie nic nie działo a koledzy z innych miast sie widują co tydzień! może byśmy tak zmienili termin może bedzie bardziej odpowiadało wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ns Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 jak bedzie spot w niedziele to dajcie znac bo jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dajcie terminy kiedy komu odpowiada. Cos wybierzemy . Nie musi być niedziela może być sobota. Czekam na propozycje i wybieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ja to raczej only niedziela. A która to nie wiem może pierwsza niedz. kwietnia?? Jesli by ta niedz. była to też bym się postarał wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi