LOKO Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Pany lista na BT(niedziela): 1. LOKO 2. Siara 3. żeby się nie okazało że we dwóch pojedziemy!
jarek_ns Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Właśnie o której wyjazd i jakie plany?
LOKO Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Przejazd jest niby o 12stej ale pewnie pasiłoby być tam wcześniej - może koło 11stej? Myślę że z Zabrzeży to pewnie koło 9:30 - 10:00 można by się zebrać Czyli sącz pewnie ok. 9:00... Jakieś inne propozycje?
K2 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 piękne dzięki za ten filmik siara jaka koncepcja na reszte wnetrza?
Cris Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 a my dziś z Tomkiem mini spota zrobiliśmy połowa drogi między mną a Tomkiem.
ryba85 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 no co ty gadasz.taki spot i nie ma fot?
tomasz_gti Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 no co ty gadasz.taki spot i nie ma fot? :hi: powitać co tam fotki ważne ze pizza była dobra
ryba85 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 a no to co innego.ja kiedys myslałem zeby w saczu zrobic jakiegos spota w CDF.zjesc pizze.posiedziec.wypic soczek.
tomasz_gti Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 a no to co innego.ja kiedys myslałem zeby w saczu zrobic jakiegos spota w CDF.zjesc pizze.posiedziec.wypic soczek. pizze zjadłbym chętnie, chętnie bym posiedział, ale soczek raczej na browara bym zamienił. a to niemożliwe bo nie ma jak wracać s powrotem
ryba85 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 a no to co innego.ja kiedys myslałem zeby w saczu zrobic jakiegos spota w CDF.zjesc pizze.posiedziec.wypic soczek. pizze zjadłbym chętnie, chętnie bym posiedział, ale soczek raczej na browara bym zamienił. a to niemożliwe bo nie ma jak wracać s powrotem to dlatego zostaje soczek.
dixon_ns Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 dixon czym to jechales??? Jechałem b6 ale byłem kawałek za tobą i ja skręciłem w stronę rynku a Ty pojechałeś prosto
Cris Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 a no to co innego.ja kiedys myslałem zeby w saczu zrobic jakiegos spota w CDF.zjesc pizze.posiedziec.wypic soczek. pizze zjadłbym chętnie, chętnie bym posiedział, ale soczek raczej na browara bym zamienił. a to niemożliwe bo nie ma jak wracać s powrotem a mówiłem Tomek po piwku walniemy kierowcy siedzieli obok.
tomasz_gti Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 a no to co innego.ja kiedys myslałem zeby w saczu zrobic jakiegos spota w CDF.zjesc pizze.posiedziec.wypic soczek. pizze zjadłbym chętnie, chętnie bym posiedział, ale soczek raczej na browara bym zamienił. a to niemożliwe bo nie ma jak wracać s powrotem a mówiłem Tomek po piwku walniemy kierowcy siedzieli obok. tak przy moim kierowcy to bym musiał skrzynkę wypić żeby jechać
Rekomendowane odpowiedzi