siara Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Żyjecie w ogóle? gdzie podziewa się Różowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Żyjecie w ogóle? gdzie podziewa się Różowy? A własnie, gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Akurat chodziło mi o drugiego różowego. Co w niedziele bijemy rekord frekwencji. Dwa auta. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No Crisa , mi też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 PinkCris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ktoś w ogóle planuje przyjechać oprócz Jarka i mnie ---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:35 ---------- aaa i Michała bo też ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Niech lepiej Michał pisze do chłopaków z A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ak chcecie to napisze na a3 klub czy beda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Młody byłes w tym Poznaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Byleś ale na na giełdzie to taka lipa Panie że szok . W czwartek lipa, tylko listwy do allroad znalazłem a w niedziele było zamknięte na maj jeszcze jadę to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jak mi się uda, to też się pojawie, ale to jeszcze nie jest pewne na 100% ---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:43 ---------- Koledzy, co myślicie o czymś takim? na sprzedaż są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 żyje będę w niedziele.remontuje dom i już żałuje ---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ---------- chyba lamp nie kupię teraz. bo mi kasa ucieka jak woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 żyje będę w niedziele.remontuje dom i już żałuje ---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ---------- chyba lamp nie kupię teraz. bo mi kasa ucieka jak woda. a to co to za remont? środek, czy na zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 środek.gładzie wymiana paneli mebli. ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ---------- a co do felg ładnie. jaka cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 środek.gładzie wymiana paneli mebli.---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ---------- a co do felg ładnie. jaka cena. no to faktycznie, nie jest to przyjemne jak się mieszka i remontuje równocześnie:wink: za felgi 1500zł 17" dużo, czy nie dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Pewnie, że bede w niedziele i to w dodatku właśnie A3 a co do ich forum to totalna cisza ---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:11 ---------- Młody pogadamy w niedziele o felach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ------Młody pogadamy w niedziele o felach to było do mnie? bo nie wiem:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 bajcy ja mam 17 s line na sprzedaż, nie chciałbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi