CZIKITA Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ale śmieszne na co mi te ramki klubowe wole mieć ramki pod kolor auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Boże widzisz i nie grzmisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie, gdzie w sączu jest jakis duży wybór felg, żeby można było by sobie podjechać i zobaczyc, bo korci mnie strasznie żeby coś sobie zmienić, tylko nie chce zamawiać na allegro nie widząć ich na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie, gdzie w sączu jest jakis duży wybór felg, żeby można było by sobie podjechać i zobaczyc, bo korci mnie strasznie żeby coś sobie zmienić, tylko nie chce zamawiać na allegro nie widząć ich na żywo Naprzeciwko sądu na wulkach jest wulkanizacja z obfita ilością felg na ich podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: pomyślimy :naughty: w sumie bardziej miałem się przyłożyć do B5 , ale małe co nie co w B6 chyba nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Słuchaj masz tak jak ja trzeba jedną reprezentacyjną perełkę wybrać, ale o drugim też nie mozna zapomniec bo sie obrazi sie spsuje ---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ---------- LOKO nie machaj tak tym kapeluszem z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 LOKO nie machaj tak tym kapeluszem z rana A czym mam machać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 LOKO jedziesz do krakowa 6 maja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Michał co z tymi sterownikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 sopkojnie bedziesz miał za chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nic na razie nie wiem Szlag mnie trafia bo nic nie mogę sensownie zaplanować - ciągle jakieś pierdoły mi wyskakują A najgorsze że u mnie nie ma "długiego weekendu" - co drugi dzień do roboty ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Biały jest fikuśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 http://moto.allegro.pl/wnetrze-fotele-audi-a6-c5-rs6-recaro-passat-b5-fl-i2255557666.html chce takie na urodziny.:slina::slina: ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- Nic na razie nie wiem Szlag mnie trafia bo nic nie mogę sensownie zaplanować - ciągle jakieś pierdoły mi wyskakują a co ja mam powiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Biały jest fikuśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina: Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Biały jest fikuśny ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- projekt anty czikita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pany potrzebuję silniczek tylnej wycieraczki do Golfa 4. W A3 nie jest to czasem to samo??? Kumplowi padł i pojechaliśmy dziś na szroty dziś ale nie było... A raczej nie chciało się nikomu doopy ruszyć bo było za 15 czwarta... Tak na koniec z ciekawości wpadliśmy do ASO VW i zgadnijcie ile chcą za takie ustrojstwo...... 530 peso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi