Kulek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 PS. Coście z tymi spotami wymodzili 5-7 ?? o CO KAMAN ?? 5. 07(lipiec) czyli zlot w "KLI" czyli eliminacje wojny pp też będą w limanowej :kox: to może będzie coś ciekawego prócz pani
Macqo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nom pewnie tak w koncu coś bedzie sie działo oby :decayed: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 23:10_________________________________________________a propo tegp spotu to sie zaczyna o 10 wiec trzeba przed 9 wyjechać powodu takiego ze trzeba jakos dojechać i niewiadomo jak dlugo zejdzie jazda jak goście poobnizają na ful auta ;P hee takze zrobimy spota gdzieś i wyruszymy wszyscy tylko trzeba przypominam zgłoszenia powysyłać
Kulek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja nie wysyłam zgłoszenia bo nie ma co wystawiać tylko nie wiem czy nie był termin do 20 czerw. na zgłaszanie furmanek..no ale a nóż widelec jeszcze bedzie miejsce i sie da
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja nie wysyłam zgłoszenia bo nie ma co wystawiać tylko nie wiem czy nie był termin do 20 czerw. na zgłaszanie furmanek..no ale a nóż widelec jeszcze bedzie miejsce i sie da Właśnie zgłoszenia były do 20 czerwca :gwizdanie:
Kulek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Młody ale jeśli lecisz swoja a4 to warto było by wystawić :naughty: może jeszcze da sie wkręcić
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Młody ale jeśli lecisz swoja a4 to warto było by wystawić :naughty: może jeszcze da sie wkręcić Jadę ale moja nie ma szans z calibrą
Kulek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 :D no fakt brakuje Ci parę metrów laminatu i kilogramów szpachli
Macqo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 heheheh smiało można wysyłać zgłoszenia to jest takie dla picu zeby wstępnie ustalili ile aut będzie
Kulek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Macko a ile aut będzie leciało z sączą??
Kulek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To jak maku leci calibra to będzie naszym przewodnikiem :decayed: szefem wszystkich szefów:D na przodzie z balonami:D
Młody Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To jak maku leci calibra to będzie naszym przewodnikiem :decayed: szefem wszystkich szefów:D na przodzie z balonami:D On tam jest prezesem jak Hugo u nas
Kulek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Młody ale maku chyba sprzedaje calibre http://www.moto.allegro.pl/item666937307_super_tuning.html :polew: _________________________________________________ Młody a czy na tej fotce do kalendarza była juz ściema szyb ?? bo takie jakieś ciemnawe są :gwizdanie: chyba ze mi się już coś pierd.oli ..
Macqo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Macko a ile aut będzie leciało z sączą?? hym aa uzbiera sie z 15 aut pewnie jak nie lepiej ;P jeszcze dojedą VW Style Stary Sącz ... haha ale doj**aliście tą calibrą :/ kto by to kupił chyba jakiś milioner co chce pooglądaćtroche kosmos :wallbash:
Młody Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Młody ale maku chyba sprzedaje calibre http://www.moto.allegro.pl/item666937307_super_tuning.html :polew: _________________________________________________ Młody a czy na tej fotce do kalendarza była juz ściema szyb ?? bo takie jakieś ciemnawe są :gwizdanie: chyba ze mi się już coś pierd.oli .. Ściemy jeszcze nie było ale już jest
maku211 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dobra czas wrócić... widze ze ta panna mlody cos za bardzo szaleje:P..... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________po 1. nie posiadam calibry tak jak mlody. zdjecia mam na fonie ( moge pokazac). prezentuje sie w niej piknie. po 2. nie jestem prezesem tak jak Hugo. to miejsce ma juz mlody od 12 lat. po 3. jak mogę sprzedawać auto które należy młodego itd...
Kulek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dobra czas wrócić... widze ze ta panna mlody cos za bardzo szaleje:P..... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________po 1. nie posiadam calibry tak jak mlody. zdjecia mam na fonie ( moge pokazac). prezentuje sie w niej piknie. po 2. nie jestem prezesem tak jak Hugo. to miejsce ma juz mlody od 12 lat. po 3. jak mogę sprzedawać auto które należy młodego itd... :laghing2: :laghing2: Młody to żeś my się o Tobie dowiedzieli
Młody Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 dobra czas wrócić... widze ze ta panna mlody cos za bardzo szaleje:P..... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________po 1. nie posiadam calibry tak jak mlody. zdjecia mam na fonie ( moge pokazac). prezentuje sie w niej piknie. po 2. nie jestem prezesem tak jak Hugo. to miejsce ma juz mlody od 12 lat. po 3. jak mogę sprzedawać auto które należy młodego itd... Jak mogłes ;(
Macqo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ojjoojjjoooj hahaha hee chłopacy kilka modów w aucie siadło ;D zobaczycie w najbliższym czasie ;D
Kulek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Laski to jak z tym zlotem?? :naughty: gdzie kto i o której będzie?? _________________________________________________ a tak poza tematem -->http://www.allegro.pl/show_item.php?item=672614037#gallery to niektórzy ludzie są zdrowo j**nięci:D :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi