misiaczek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no i pieknie maku:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 :thumbup: misiaczek zmien sobie w profilu model. Bo z pewnoscia nie masz B5 tylko B6.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 dobra panowie ja na dzis koncze do jutra ..milego ogladania no i oczywisce zapraszam na nastepny spocik. czekam na propozycje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ykk wiem musze zmienic bo i silnik mam inny niz podalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 no maku widze ze w końcu dzialasz, mam nadzieje ze na zlocik zimowy uda ci sie wyrwac...w innym razie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Hehe widzę , że Łódź się nagminnie wbija do NS Piotrek widzisz jak nam Ciebie brakuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 chopaki mi was tez :gwizdanie: wiec nie ma innego wysjac jak tylko wisla:D bedziemy myslec.... i jakos damy rade[br]Dopisany: 11 Luty 2008, 23:36 _________________________________________________panowie i panie.. koniec spania. czekam na propozycje nastepnego spocika.. podawac miejsce .. termin.. czas... ilosc chetnych.. trzeba cos dzialac i dogonic reszte miast:D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to moze dla rownowagi maku teaz moze w gorlicach jakis maly spocik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to moze dla rownowagi maku teaz moze w gorlicach jakis maly spocik?? ja nie widze zadnego problemu.. jakis termin czas ...i ja sie tam zjawie:D... no i oczywiscie miejsce. tylko nie wiem jak bede w ta sobote bo jade do krakowa.. ale moze sie wyrobie i jakos wczesnie wroce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet A4 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 co tu taka cisza w sączu ? tak jak i unas jakiś martwy sezon czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 co tu taka cisza w sączu ? tak jak i unas jakiś martwy sezon czy co ? no wlasnie nie wiem. trzeba sie do tych ludzi przejechac osobiscie i im wytlumaczyc chyba recznie ze trzeba sie udzielec mam nadzieje ze jak wiatry ustapia to cos tu sie zacznie dziac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet A4 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Maku211 wynajmiemy paru łysych pojezdzą poinformują paru wywiozą do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Maku211 wynajmiemy paru łysych pojezdzą poinformują paru wywiozą do lasu jestem za ... tylko zeby w calibrą jezdzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 duzo ludzi z naszego regionu maku sie odzywa tutaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 no na poczatek bedzie.. ja wiem ze sesja sie skonczyla i nie chce sie narazie wysilac ale moze chociaz albo :cze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 maku211 jest zima, takze w sen zimowy wszyscy zapadli.. Ja sie dopiero dzis przebudzilem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 maku211 jest zima, takze w sen zimowy wszyscy zapadli.. Ja sie dopiero dzis przebudzilem.. a w saczu posiadacze polecieli (pojechali) do cieplych krajow i narazie nie maja zamiaru wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A sporo ich po saczu jezdzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No mysle że trzeba będzie cos zrobić i ruszyć się na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi