siara Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie kracz.... Tu jest rodzynek B6/7:facepalm: Oferta - Audi A4 - Audi tuningowane przez niemiecka firme, gwintowane zawieszenie firmy koni. Alufelgi 18'. Navi w liczniku, kolorowy FIS. Dobre granie (o
siara Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak sobie przeglądam YT i sobie przypomniałem, że Loko będziesz musiał za niedługo znowu u mnie pod firmą odśnieżyć :grin:
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Za takie wybryki Audi powinno miec coś na wzór więzienia w PERU
CZIKITA Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak sobie przeglądam YT i sobie przypomniałem, że Loko będziesz musiał za niedługo znowu u mnie pod firmą odśnieżyć :grin: To Quattro to jednak jest kosa z przyczepnością trudno się tym jeździ panowie? (trzeba mieć jakieś specjalne predyspozycje jeśli się chce powściekać bo wszyscy chwalą a ja dalej nie wiem co to jest) ??? Mat tych alu i znaczek tylnej klapy wyszły bardzo profesjonalnie
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 założyłeś skrzynie 6 to i załóż Quattro + trochę koników i zabawa na całego a w zimie to już bajka takie POWERSLIDY idą jak w drifcie
siara Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 W BePińć to chyba ciężko Q dorezać.... W B6 już prędzej
wolantt Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Łukasz zmiany jak najbardziej na plus:decayed:A felgi malowałeś sam czy dałeś do lakiernika? Bo teraz wygląda to malowanie całkiem profesjonalnie:slina: oczywiście, że sam człowiek się uczy na błędach z każdym razem coraz lepiej ale dachu sam bym się nie podjął
CZIKITA Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 założyłeś skrzynie 6 to i załóż Quattro + trochę koników i zabawa na całego a w zimie to już bajka takie POWERSLIDY idą jak w drifcie Właśnie Q skrzynie ostatnio tanio dopadłem i się wahałem bo mi tył proponują doczepić ale koszta koszta więc puki co chyba sobie daruję
LOKO Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Tak sobie przeglądam YT i sobie przypomniałem, że Loko będziesz musiał za niedługo znowu u mnie pod firmą odśnieżyć :grin: Siara mogłeś sobie darować Rezane Q w B5? - wielu chciało, kilku nawet próbowało ale jeżdżącej cywilnie takiej składanki jeszcze nie widziałem Czikita powiem Ci że na śniegu ręczny jest zbędny, no i objeżdżasz większość aut na drodze. A na suchym ciężko stracić przyczepność - prędzej sprzęgło spalisz Mike w zeszłym roku próbował moim pod Media
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Słabe musze powiedzieć i nie chciało
LOKO Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Taaaa teraz to słabe Już Ci wiele razy mówiłem że do Twojego nawet nie startuje
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 A jak teraz to A6 przywale to już nikt niepodskoczy
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 A może FORDA Oferta - Ford Escape - Dodatkowo czujnik zmroku. Cena nie podlega negocjacji.
CZIKITA Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Tak sobie przeglądam YT i sobie przypomniałem, że Loko będziesz musiał za niedługo znowu u mnie pod firmą odśnieżyć :grin: Siara mogłeś sobie darować Rezane Q w B5? - wielu chciało, kilku nawet próbowało ale jeżdżącej cywilnie takiej składanki jeszcze nie widziałem Czikita powiem Ci że na śniegu ręczny jest zbędny, no i objeżdżasz większość aut na drodze. A na suchym ciężko stracić przyczepność - prędzej sprzęgło spalisz Mike w zeszłym roku próbował moim pod Media To faktycznie musi być bajka się kiedyś może dorobię eh
LOKO Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 A może FORDA Oferta - Ford Escape - Dodatkowo czujnik zmroku. Cena nie podlega negocjacji. Powiem Ci że jesteś zmienny jak pogoda w kwietniu
dixon_ns Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Chciałbym w swoim b5 sedan zdemontować antenę od telefonu i zrobić mniej więcej taką zaślepkę na powstałą dziurę: Myślałem o blaszce okrągłej polakierowanej w kolor nadwozia tylko na czym ją przykleić aby trzymała się na swoim miejscu? chyba że macie jakąś inną propozycję proszę o pomoc auto stoi z dziurą w błotniku:grin: Dałem też pytanie na battalionie ale na razie zero odzewu więc może wy macie jakąś propozycję
Rekomendowane odpowiedzi