Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jutro odpadam bo lece na kraków a za tydzień o ile nic się nie zmieni to jade do sosnowca więc te 2 weekendy jak dla mnie napewno odpadają :confused4:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

30.01.2010 jeżeli o mnie chodzi odpowiada weekend w środku urlopu więc sie wyrwe. i godz 17 może byc. Więc czekam na rozwój sytuacji

Opublikowano

ja kolego moge tylko w weekend.bo reszte dni pracuje w delegacji.a z wrocławia jechac na spota mi sie troszke nie oplaca. :gwizdanie:

Opublikowano

Jezeli o mnie chodzi to tak samo tylko w weekend w tygodniu jestem w Ciechanowie.

Opublikowano

tu nie ma co kombinować, zawsze była niedziela więc niech tak pozostanie :decayed: jak nie w styczniu to w lutym na pewno się spotkamy :naughty:

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

Songo ja także jestem za, może być tym razem godzina 16 ??

Opublikowano

Ja czekam na wypowiedz koleżanki iwonamis2 dal niej się dostosuje :evil: :evil: :evil: oczywisicie żart. A tak serio to czym więcej osób to tym lepiej . Więc jeśli koleżanka :evil: nie wiedziała o spocie niech się wypowie teraz :good: chyba się kojarzymy z przyciemniania szyb :cool1: więc czekam na konkretne terminy od Wszystkich i zmieniam datę :hi:

Opublikowano

Młody wal date na niedziele tylko do godziny co i jak trzeba sie dogadac jak ktoś będzie chciał przyjechać to znajdzie informacje co i jak.[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________Ryba jak ty sie czujesz z data 23.01 ??

Opublikowano

ciesze sie bardzo, że sie do mnie dostosowujesz :embarrassed:, niestety ten weekend u mnie odpada bo mam zjazd na studiach tak więc w ten weekend-Myślenice i nauka nauka i jeszcze raz nauka :confused4:

Opublikowano

Ryba jak ty sie czujesz z data 23.01 ??

hmm.jeszcze nie wiem bo mialem jechac do tarnowa w niedziele.ale jak nie pojade to na pewno bede.jak cos to jeszcze napisze czy bede czy nie, :hi:
Opublikowano

No to może ustalmy jakąś godzine konkretną i niech Młody już pisze w opisie niech się nowi łapią.

Opublikowano

Młody zmień termin na 23.01.2011 na godz 16 miejsce pozostaje. Poczekamy zobaczymy do 17 przecież wytrzymamy jakby co to ktoś dojedzie.

Opublikowano

ja jak narazie na 50%. :kwasny:

Opublikowano

Jak miałem nadzieje że w końcu wpadne na spota to w sobote jade robić hamulce do kumpla i wracam dopiero w niedziele późnym wieczorem :confused4: ....o ile alko pozwoli :polew:

Opublikowano

Kurcze piszecie mi PW :) że spot na 100% ustalony a tu pupa blada :evil: :evil: :evil: