Mike_G_A4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 wiem ale rano nie mogę dopiero koło 16-17 jestem wolny do oporu
jarek_ns Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 To ci dzisiaj nie powiem bo moja Mycha ma urodziny i raczej wieczorem będę musiał wybyć w miasto.
jarek_ns Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Skończymy. Dzisiaj wieczorem przeczytam ten temat co podesłałeś.
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ewentualnie może uda mi się koło 14 podjechać ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- ostatni moment na zakup alu bo jak nie ma tutaj chętnych to jadą do Rybnika po weekendzie
siara Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Cris odebrałeś koła? ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Ale jazda patrzcie na nik sprzedającego Przedmioty użytkownika - motoAllegro
ryba85 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 a nic nie mówiłes ze handlujesz czesciami.
siara Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Ja myślę, że zniżkę by wyrwał jakąś od niego Widzieli w NS AUDI A4 2.5TDI QUATTRO S-LINE RS4 OKAZJA !!! (3069047174) - motoAllegro ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Ciekawe ile w nim z ABT oprócz grilla AUDI A4 ABT 1.9 TDI 131PS STAN IDEALNY SERWISOWANY (3047858562) - motoAllegro
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Widzieli w NS AUDI A4 2.5TDI QUATTRO S-LINE RS4 OKAZJA !!! (3069047174) - motoAllegro Nie, ale foty pod Europ-a juz ne miał gdzie.
Laskosz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 mój kom 668 809 907 zadzwoń dogadamy sie tylko z czasem u mnie może być róznie
CZIKITA Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 CZika opuszczona i sztywna jak to się trzyma drogi wszystkie podwójne ciągłe ciupałem oraz na zakrętach wyprzedzałem wpadłem w amok panowie coś pięknego jak to się niesie
jarek_ns Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 CZika opuszczona i sztywna jak to się trzyma drogi wszystkie podwójne ciągłe ciupałem oraz na zakrętach wyprzedzałem wpadłem w amok panowie coś pięknego jak to się niesie Nie wiem czym tu jest się chwalić Wolant dokładka kupiona w końcu się trafiła z V6 w zestawie z końcówkami.
jarek_ns Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Więcej ale końcówki z V6 dostane gratis i jak spasują to będę na plusie.
slepy Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wollant co Ty chcesz zebym sobie kark skręcił ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- ja latałem na xenie od roku, ostatnio sie do mnie przyepał policjant, i mówi że w tym modelu nie było xenonu:grin:, i ze jak nie ma homologacji na lampie to hidy musza wylecieć, ale ma pecha bo na lampie jest DC, czyli mijania na xenie:grin:
wolantt Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wollant co Ty chcesz zebym sobie kark skręcił---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- ja latałem na xenie od roku, ostatnio sie do mnie przyepał policjant, i mówi że w tym modelu nie było xenonu:grin:, i ze jak nie ma homologacji na lampie to hidy musza wylecieć, ale ma pecha bo na lampie jest DC, czyli mijania na xenie:grin: sorry już poprawiłem to przez tel niechcący zrobiłem odwrotnie... to mówisz, że luz można śmigać z hidami
slepy Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wollant co Ty chcesz zebym sobie kark skręcił---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- ja latałem na xenie od roku, ostatnio sie do mnie przyepał policjant, i mówi że w tym modelu nie było xenonu:grin:, i ze jak nie ma homologacji na lampie to hidy musza wylecieć, ale ma pecha bo na lampie jest DC, czyli mijania na xenie:grin: sorry już poprawiłem to przez tel niechcący zrobiłem odwrotnie... to mówisz, że luz można śmigać z hidami zobacz sobie na kloszu, jak masz oznaczenie dc to masz homologacje na ksenon:wink:
Rekomendowane odpowiedzi