Cris Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Laskosz to byla 1,4 ale z nia zaczynalem zabawe w rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja ci moj moge opchnac ale bedzie do malowania (zmiana koloru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 kup poliftowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 w sumie to czemu nie poliftowy też by spasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a mam jeszcze takie pytanko potrzebuje przedni zderzak czerwony przedliftowy w okolicach NS nigdzie nie idzie dostać na allegro też niebardzo a spawać i malować starego raczej się nie opłaca Jak rozwalilem zderzak to spawanie 100 w chelmcu i malowanie 250 także raczej opłaca robić sie stary jeśli nie całkowicie rozwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :wallbash: ja pitole chlopaki...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 kolego to jak bierzesz zderzak mam go juz demontowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 kolego to jak bierzesz zderzak mam go juz demontowac Pewnie eSowy chodzi po głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 kolego to jak bierzesz zderzak mam go juz demontowac Pewnie eSowy chodzi po głowie Albo RS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bry, co dziś tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pogoda ładna to nikogo na forum nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ryba z jutra ni hu.. Nie będzie mnie w Sączu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ryba z jutra ni hu.. Nie będzie mnie w Sączu. nie gadaj.to jaki nastepny termin?:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Niewiem zadzwonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A4 1,8T quatroo 260PS /predám-vymením/ - Žilina, predám I zderzak się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 mniej wiecej 20000zł za to auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi