LOKO Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 siemka dzięki za życzenia panowie, pytanie jakbyście mieli wybierac Grand Cherokee (2005 r) czy Touareg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Moje zdanie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tuareg 2,5TDI albo 3,2 + LPG i koniecznie automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a te 2,5 to są V6 czy R5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a te 2,5 to są V6 czy R5 ? O Michał wszystkiego najlepszego:) 2,5 są R5:wink: 3.0 są v6 sam zem sie kiedys zastanawial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 dzięki, czyli to lepsza konstrukcja niż to cholerne V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Te R5 są takie same jak w busach T5 silnik nie do zajebania. Tylko nie licz na właściwości terenowe w tym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a co ty opowiadasz co czytam to wszyscy sobie chwalą ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- a taki jeep mi chodzi po głowie Oferta - Jeep Grand Cherokee - Wyposażenie zewnętrzne: światła przeciwmgielne czujniki parkowania relingi alufelgi Wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To masz wyjątkowo dużą głowę... Ja na JEEPa już od bardzo dawna choruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 jezdziłem wczoraj 3,7 i kupa jak nie wiem nie chce to jakoś jechać za bardzo, ale prowadzi się za***iście jest sztywny i dobrze czuć na kierownicy co się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja przez 2,5 roku miałem "szerokie'go" 2,5 td podniesiony o 18 cm koła pumy - off road 80/20% i był super (ale tylko off road) nie polecam jazdy po asfalcie - chyba że po dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja przez 2,5 roku miałem "szerokie'go" 2,5 td podniesiony o 18 cm koła pumy - off road 80/20% i był super (ale tylko off road)nie polecam jazdy po asfalcie - chyba że po dziurach Czyli standard polskich dróg heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja przez 2,5 roku miałem "szerokie'go" 2,5 td podniesiony o 18 cm koła pumy - off road 80/20% i był super (ale tylko off road)nie polecam jazdy po asfalcie - chyba że po dziurach Czyli standard polskich dróg heh No już Ty coś o tym - szczególnie teraz - dobrze wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mike 100lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 dzięki młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Michal wszystkiego najlepszego. Ja znów powiem że sam mysłem o tym Touregu własnie z R5 i to napewno są silniki z Transportera? Jeepem jezdze w robocie i nie narzekam tylko jakiś problem z pół oskami bo często się psują, urywają chociaż auto przeważnie jeżdzi tylko na tylnym napędzie...wspomnę że jest tam 2.8 CRD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 no to ja myśle o 4,7 V8 albo właśnie o tym 2,5 R5 bo 3,0 to drogi jak jasna cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ja bym raczej brał jeepa, vw już mi się przejadło :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Oferta - Volkswagen Touareg - WITAM !!! DO SPRZEDANIA MAM SUPER VW TOUAREGA 2.5 TDI 174PS SKRZYNIA BIEGÓW AUTOMATYCZNA + TIPTRONIK. SAMOCHÓD SPROWADZONY 5MIESIĘ znalazłem ideał !! ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- no prawie bo tylko cena powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi