Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za wesołego spota :hi:pod znakiem sedana :wink:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pod znakiem sedana:decayed: A klimat na spocie zacny i wiele ciekawych rzeczy od Ciebie (Grzesiek) można było się dowiedzieć także dzięki :wink:

A tak wesoło pewnie było dzięki temu że oddychaliśmy:

Powietrze którym oddychał Justin Bieber!! (3428871197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Nabijają posty aż miło, zamiast go nakierować

Opublikowano

Właśnie ciekaw jestem czy któryś przeczytał bo raczej nie jeśli nikt nie zwrócił na to uwagi:decayed:

Opublikowano

pomylil b6 z b5.

Opublikowano

Nabijacze :wink:

Opublikowano

Założył zderzak? i resztę?

Opublikowano
Założył zderzak? i resztę?

W środę dopiero w Hondzie walą w cHu z tym malowaniem tosz to jest max 2 godziny roboty :facepalm:

Opublikowano

japońcom dałes malowac audi?:grin:

Opublikowano

Bo mi koleś d*pę obdarł i tak żeśmy sie ugadali że mi to pomaluje u nich bo tam ma znajomych a że się mi malowanko trafiło to pociąłem trochę zderzak i pospawałem pod moje mody :naughty:

Opublikowano

Jestem ciekaw końcowego efektu. Choć 4 to o 2 za dużo... (to moje zdanie:wink:)

Opublikowano

Kamil jak chcesz robić 4 końcówki wydechu to odpuść sobie, wygląda to kiepsko, a w biedoklepie woła o politowanie, gustownie było by zrobić 2x1 z jakimiś sensownymi końcówkami (czytaj nie rura spustowa od rynny)

Opublikowano

Pany ale ja mam 2 x 1 tylko dam końcówki podwójne bo w tym zderzaku są te dziury podłużne i 1 okradła rura zostawia szpary a ja dałem ciut większe niż seryjne 2 końcówki w każdej dziurze i ładnie wypełniają przestrzeń w tej dziurze :wink:

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

A końcówki mam bardzo sensowne bo zabuliłem za nie 140 zeta i mają nawet perforacje w środku więc nie jakaś tam kiszka :naughty:

---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ----------

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/audi-a3-1-9-tdi-200hp-to-dopiero-poczatek-280881/#post3697616 No i Bartkowi wypluło 240 kucy :shock3::shock3::shock3:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Ja chcę ASZa :slina:

Opublikowano

wypluje wiecej , poki co to jest STAGE 1 ;)

---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

robimy jakas ustawke a3 VS a4 ?

Opublikowano

Ciekawe kto u nas ma 260 żeby wyrównać różnice w masie i żeby to miało jakiś sens chyba nikt :wink:

Opublikowano

Mozemy zrobic w zimie albo na mokrym

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2