CZIKITA Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 O kurde co tak mało ci dali ta firma widzę do kitu jest
jarek_ns Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zderzak zostaje, przyjechał kolo z uniqa i całe 400 zł mi zaproponował a szczerze to nie chce mi sie z nimi użerac To po złości wziął bym bezgotówkowe, odstawił auto do salonu VW i niech ich doją. Niema prawa ci tego odmówić a oni już z nimi załatwią.
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 wiesz co wisi mi to już bo nie chce sobie auta ud***ć
darecy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mike a za ile na allegro możesz kupić?
darecy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 co kupić ? cały zderzak s-line w Twoim kolorze...
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No ze 2 tysiaki kompletny z kratkami i spryskami ale nie mialem uszkodzonego poszycia Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
dixon_ns Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mateusz dzięki za miłe odwiedziny, sprawdź sobie fb:wink: Plan na auto zacny masz więc będzie chodź i teraz dla mnie szczególnie czarny kolor robi robotę w połączeniu z jasnym środkiem.
CZIKITA Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co tam modzicie że się nie chwalicie
dixon_ns Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na razie w głowach są plany ale powoli do przodu byle nie stać w miejscu:naughty: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- A twoich nowych modów nie widziała grupa b5b chyba musisz ich rozruszać żeby coś komentowali bo pomyślą że projekt Czikita umarł
ryba85 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zderzak zostaje, przyjechał kolo z uniqa i całe 400 zł mi zaproponował a szczerze to nie chce mi sie z nimi użerac czyli jednak na tym nie zarobisz?to było do przewidzenia.
CZIKITA Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mówisz żebym wysłał swój wątek na batalion he ok jak sie bawić to niech się dzieje bo mi znowu dziady zamkną wątek z braku ruchu ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- Nie jednak nie w batalionie mają kasę jeszcze mi zerżną moda na 4 końce a to ma być unikat
Matyss88 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co tam modzicie że się nie chwalicie Jak narazie to się trochę pomysłów zrodziło, jak się uda je wszystkie zrealizować to może wyjdzie coś zacnego Dominik dzięki za umożliwienie podmiany przepływki, szkoda tylko, że to nie to... trzeba będzie dalej szukać przyczyny spadku mocy, bo to jest póki co najważniejsze.
CZIKITA Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sprawdź rury od IC bo jak któraś nieszczelna to obiaw właśnie taki
Matyss88 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sprawdź rury od IC bo jak któraś nieszczelna to obiaw właśnie taki Właśnie już je przeglądałem i nic nie zauważyłem, jutro sprawdzę je jeszcze raz może coś przeoczyłem, ten brak mocy mi spać nie daje
CZIKITA Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wodą z mydlinami polej po łączeniach wtedy ci bańki wyjdą bo na czarnym wężu oleju nie widać na niebieskim już tak jak dmuchnie
jarek_ns Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zrób logi i wklej. Spawdzałeś węże od podciśnienia?
dixon_ns Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właśnie węże od podciśnienia Mateusz ma zamiar zmienić na nowe przy okazji ja też bym kupował i zmienił. Mike w a3 je zmieniałeś więc tu pytanie gdzie je kupić i ile będzie ich potrzebnych?
Matyss88 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam zrobione logi ale tylko na mojej przepływce, nie miałem ich czym zrobić jak podmieniłem przepływkę u Dominika, ale na jego chodziło jeszcze słabiej auto. Może ktoś będzie w stanie coś odczytać jeszcze z tych logów. Uploaded with ImageShack.us
Mike_G_A4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dixon ja to bralem od kumpla w warsztacie i od razu odcinalismy kawalki i nie liczylem metrow a wezyk gumowy zbrojony Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi