Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde co tak mało ci dali :kwasny: ta firma widzę do kitu jest

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zderzak zostaje, przyjechał kolo z uniqa i całe 400 zł mi zaproponował a szczerze to nie chce mi sie z nimi użerac

To po złości wziął bym bezgotówkowe, odstawił auto do salonu VW i niech ich doją. Niema prawa ci tego odmówić a oni już z nimi załatwią.

Opublikowano

wiesz co wisi mi to już bo nie chce sobie auta ud***ć

Opublikowano

Mike a za ile na allegro możesz kupić?

Opublikowano
co kupić ?

cały zderzak s-line w Twoim kolorze...

Opublikowano

No ze 2 tysiaki kompletny z kratkami i spryskami ale nie mialem uszkodzonego poszycia

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Mateusz dzięki za miłe odwiedziny, sprawdź sobie fb:wink: Plan na auto zacny masz więc będzie :slina: chodź i teraz dla mnie szczególnie czarny kolor robi robotę w połączeniu z jasnym środkiem.

Opublikowano

Co tam modzicie że się nie chwalicie :wink:

Opublikowano

Na razie w głowach są plany ale powoli do przodu byle nie stać w miejscu:naughty:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

A twoich nowych modów nie widziała grupa b5b chyba musisz ich rozruszać żeby coś komentowali bo pomyślą że projekt Czikita umarł:decayed:

Opublikowano
Zderzak zostaje, przyjechał kolo z uniqa i całe 400 zł mi zaproponował a szczerze to nie chce mi sie z nimi użerac

czyli jednak na tym nie zarobisz?to było do przewidzenia.:hi:

Opublikowano

Mówisz żebym wysłał swój wątek na batalion he ok jak sie bawić to niech się dzieje bo mi znowu dziady zamkną wątek z braku ruchu :wink:

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Nie jednak nie w batalionie mają kasę jeszcze mi zerżną moda na 4 końce a to ma być unikat :wink:

Opublikowano
Co tam modzicie że się nie chwalicie :wink:

Jak narazie to się trochę pomysłów zrodziło, jak się uda je wszystkie zrealizować to może wyjdzie coś zacnego :naughty:

Dominik dzięki za umożliwienie podmiany przepływki, szkoda tylko, że to nie to... trzeba będzie dalej szukać przyczyny spadku mocy, bo to jest póki co najważniejsze.

Opublikowano

Sprawdź rury od IC bo jak któraś nieszczelna to obiaw właśnie taki :kwasny:

Opublikowano
Sprawdź rury od IC bo jak któraś nieszczelna to obiaw właśnie taki :kwasny:

Właśnie już je przeglądałem i nic nie zauważyłem, jutro sprawdzę je jeszcze raz może coś przeoczyłem, ten brak mocy mi spać nie daje

Opublikowano

Wodą z mydlinami polej po łączeniach wtedy ci bańki wyjdą bo na czarnym wężu oleju nie widać na niebieskim już tak jak dmuchnie :wink:

Opublikowano

Zrób logi i wklej. Spawdzałeś węże od podciśnienia?

Opublikowano

Właśnie węże od podciśnienia Mateusz ma zamiar zmienić na nowe przy okazji ja też bym kupował i zmienił. Mike w a3 je zmieniałeś więc tu pytanie gdzie je kupić i ile będzie ich potrzebnych?

Opublikowano

Mam zrobione logi ale tylko na mojej przepływce, nie miałem ich czym zrobić jak podmieniłem przepływkę u Dominika, ale na jego chodziło jeszcze słabiej auto.

Może ktoś będzie w stanie coś odczytać jeszcze z tych logów.

edyd.jpg Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Dixon ja to bralem od kumpla w warsztacie i od razu odcinalismy kawalki i nie liczylem metrow a wezyk gumowy zbrojony

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2