ryba85 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Miśku Ty taki znawca itd itp i nie znasz....? :polew:
jarek_ns Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Jarek przed kim ty chcesz zaszpanować i czym konkretnie. Jak chcesz mi coś powiedzieć to prywatnie mi to przekaż Szpanować to może ty chciałeś, jeździłeś jak pojeb... to masz. A teraz będziesz odwalał szopkę. Miej tyle odwagi żeby napisać że zaliczyłeś dzwona i po sprawie. co kupisz jakiegoś strucla, przemalujesz na żółto i będziesz udawał że nic się nie stało? człowieku bądź poważny i nie pisz do mnie na PW z pretensjami bo ja nie mam nic do ukrycia.
CZIKITA Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Jarek przed kim ty chcesz zaszpanować i czym konkretnie. Jak chcesz mi coś powiedzieć to prywatnie mi to przekaż Szpanować to może ty chciałeś, jeździłeś jak pojeb... to masz. A teraz będziesz odwalał szopkę. Miej tyle odwagi żeby napisać że zaliczyłeś dzwona i po sprawie. co kupisz jakiegoś strucla, przemalujesz na żółto i będziesz udawał że nic się nie stało? człowieku bądź poważny i nie pisz do mnie na PW z pretensjami bo ja nie mam nic do ukrycia. Byłem tylko ciekaw poco to robisz i co ci to da ale ok
ryba85 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 a czy kogos to interesuje co on zrobił z autem?
krzysieksza Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 wg mnie Czikita jest Kamila i to jego sprawa co z nią zrobił i co ma zamiar zrobić bo chyba każdy dba o swoje auto jak może albo na ile go stać;D
tusians Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 dajcie sobie po razie, bo jak nie to ja to uczynię!!! afery kręcie sobie na priv a nie na forum!!! dziękuje - do widzenia
athek Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Siara moja zielona niunia cię niestety nie odprowadzi ;( chyba że ktoś chętny zabrać pasażera na gapę
siara Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Miło będzie widzieć znajome gęby nie tylko w A4, bo i w Golfach, Focusach/SUVach, 80, A3, A6, wszystkich co na sopty latają
CZIKITA Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są
Młody Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 dajcie sobie po razie, bo jak nie to ja to uczynię!!! afery kręcie sobie na priv a nie na forum!!! dziękuje - do widzenia Uwielbiam STANOWCZE Kobiety lej ich tam ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- http://img202.imageshack.us/img202/5928/yen6.jpg No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są Tak, ale ja mam za małe zdjęcie :wink:
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Siara ja niestety mam zaliczeniebo 12:45 wiec pewnie nie dam rady sie pojawic ale jak juz cos to przyjechalbym A4 foka wsyd a SUVA jescze nie kupilem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
CZIKITA Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 dajcie sobie po razie, bo jak nie to ja to uczynię!!! afery kręcie sobie na priv a nie na forum!!! dziękuje - do widzenia Uwielbiam STANOWCZE Kobiety lej ich tam ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- http://img202.imageshack.us/img202/5928/yen6.jpg No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są Tak, ale ja mam za małe zdjęcie :wink: Masz 2 więc nie wymyślaj a po za tym kliknij na foto to będzie wielka
slepy Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- http://img202.imageshack.us/img202/5928/yen6.jpg No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są eeee, Slepego nie ma:whistling:
CZIKITA Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- http://img202.imageshack.us/img202/5928/yen6.jpg No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są eeee, Slepego nie ma:whistling: Wiedziałem że kogoś brakuje będziesz prezesie w 3 części klubu bo wszystkich nie idzie zmieścić razem
slepy Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Coś trzeba robić ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- http://img202.imageshack.us/img202/5928/yen6.jpg No Pany jest wersja jesienno zimowa jak obiecałem już chyba teraz wszyscy są eeee, Slepego nie ma:whistling: Wiedziałem że kogoś brakuje będziesz prezesie w 3 części klubu bo wszystkich nie idzie zmieścić razem spoko, spoko, ja tam jestem tylko gościem, a jak już tu jestem, macie tam na sączu jakiś sprawdzony zakład co by maglownice zregenerował?
Młody Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ślepy Ty się po prostu nie widzisz .
Zemis Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Eidze ze moj strucel tez sie nie zmescil...no ale trudno jakos to musze przezyc...pierwsze skrzypce gra Cziki i Wolant;) oj ami tam daleko do tego... Co tam Pany? Ja dopieri po robocie:/
slepy Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ślepy Ty się po prostu nie widzisz . może być i tak:grin:
Rekomendowane odpowiedzi