siara Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 zostalo mi z audi To zmieniło właściciela??? Bo widziałem Twoje B6 pod Europą dzisiaj
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 No to jeszcze mnie widziałeś ale już przygotowane do sprzedaży i czeka na nowego właściciela
ryba85 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/06/jeqe3agu.jpgW końcu środek ogarnięty Zlitowałeś się wkońcu nad Adamem czy to te co mówiłeś ostatnio. A u mnie odwrotnie https://lh3.googleusercontent.com/--RmCfBCU85E/UlAsiePYBzI/AAAAAAAACSI/tbkeMDx4eHQ/w737-h553-no/2013_10_+5_17_13.jpg Ale wszystko już ogarnięte. Ktoś tu ostatnio dogryzał mi że nie wiem gdzie jest tapicer, więc włożyłem maty sam i fotele ładnie grzeją. no i dalo sie bez tapicera? zebys se tylko jajek nie przegrzał za duzo/:polew:---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- michał to w którym kierunku idzie twój potwór. ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- laskosz ty miałes czerwona b5 sedana z białymi alu?nowy własciciel jechał nia na giełde dzisiaj.
Adas25 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jarek nikt sie nie musial litowac:cwaniak:
ryba85 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 widzieliscie jezdzacego po saczu wieswagena passata z podswietlonym grillem?:polew:
wolantt Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jarek nikt sie nie musial litowac:cwaniak: Dokładne siadał dobry dil i wszyscy są zadowoleni
tusians Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Panie i Pany dzięki za spota również dzięki
tomasz_gti Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 dziękuje za spota w starym gronie:hi: dawno mnie nie było i widze że sie grupki porobiły stara gwardia osobno i młodzi osobno. wcześniej tak nie było
Adas25 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 aaa pewnie mlodzi sie wstydzili
siara Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 widze że sie grupki porobiłystara gwardia osobno i młodzi osobno. wcześniej tak nie było Tak nie może być...
tomasz_gti Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 widze że sie grupki porobiłystara gwardia osobno i młodzi osobno. wcześniej tak nie było Tak nie może być... Grzesiu myślałem że bedziesz dawno my sie nie widzieli
athek Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Hm Grupki jak w podstawówce ale z drugiej strony faktycznie się pogrupowało
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Ale dupczycie 20 osób i w kołeczku będziemy stać zawsze były grupki jedni gadali o częściach drudzy o elektryce inni o felgach co kto lubi o tym gada i z kim gada po za tym w 20 osób jak by wszyscy zaczęli gadać to nikt by się nic nie dowiedział a spoty są po to żeby się spotkać i wymieniać informacjami a przy okazji pooglądać nowe furaczę ja pooglądałem jutro będą foty zapraszamy nowych kolegów na kolejne spoty :hi:PIS and LOW AUDI:banan: ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- A tak w ogóle Kermit i S8 robiły robotę A no i Natalka też :slina:
siara Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Grzesiu myślałem że bedziesz dawno my sie nie widzieli Taki był plan początkowy... Ale nie wyszło....
tomasz_gti Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Grzesiu myślałem że bedziesz dawno my sie nie widzieli Taki był plan początkowy... Ale nie wyszło.... a no teraz żona i obowiązków przybyło, musisz robić tak jak ja żone do galerii na zakupy i przy okazji na spota
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Siara mówiłem nie żeń się wracaj na spoty
Rekomendowane odpowiedzi