siara Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Na pewno was nie opuszczę Miałem dziś jeszcze niespodziewane spotkanie z fotografem i dlatego nie zdążyłem. Jak coś od niego będę miał to też napewno się pochwalę, bo przecież ze swoją też mamy fotkę
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 A no to oczywiście jej nie mogło zabraknąć bo ładniutka
siara Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 E tam... Koła jej jeszcze brakuje... A co tam z Twoimi BBS?
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Mają się dobrze a co masz smaka na białe BBS RS
siara Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Musimy porozmawiać poważnie tym czasem spadam
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 OK Foty oraz Filmy ze spota będą jutro dopiero jakby coś
Brian95 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Byłem dziś pierwszy raz na spocie i chętnie wpadne na następny, może się jeszcze uda kogoś zgarnąć żeby więcej aut było.
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Byłem dziś pierwszy raz na spocie i chętnie wpadne na następny, może się jeszcze uda kogoś zgarnąć żeby więcej aut było. No i elegancko oby nas było jak najwięcej bierz audice w każdej ilości
ryba85 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Ale dupczycie 20 osób i w kołeczku będziemy stać zawsze były grupki jedni gadali o częściach drudzy o elektryce inni o felgach co kto lubi o tym gada i z kim gada po za tym w 20 osób jak by wszyscy zaczęli gadać to nikt by się nic nie dowiedział a spoty są po to żeby się spotkać i wymieniać informacjami a przy okazji pooglądać nowe furaczę ja pooglądałem jutro będą foty zapraszamy nowych kolegów na kolejne spoty tez mi sie tak wydaje.
CZIKITA Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 ZAPRASZAM do polubienia tej strony łączmy się ludzie bo w jedności siła https://www.facebook.com/audispotNowySacz ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Oto zdjęcia z wczorajszego spota zapraszam do oglądania https://www.facebook.com/audispotNowySacz/photos_albums
CZIKITA Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Prezesie avatar masz genialny a film nikt się nie upominał to nie robiłem może jutro będzie coś
ryba85 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 kamil a nie masz zadnego zdjecia tak zeby były wszystkie auta z ostatniego spota?
CZIKITA Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Niestety nie za szeroko nas było i trzeba było jechać na 3 części
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Kamil a jak film ze spota
CZIKITA Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kamil a nie masz zadnego zdjecia tak zeby były wszystkie auta z ostatniego spota? Posłałem ci 2 gratisy do twojego zamówienia żebyś miał komplet prezesie ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- Kamil a jak film ze spota Jutro powinien być bo kupę pracy trzeba żeby zrobić te kilka minut ale spokojnie twoja się doczeka wejścia godnego prezeski
Laskosz Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 [laskosz ty miałes czerwona b5 sedana z białymi alu?nowy własciciel jechał nia na giełde dzisiaj. no co Ty a ja tym autem bez problemów 80tyś km zrobiłem....
ryba85 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 [laskosz ty miałes czerwona b5 sedana z białymi alu?nowy własciciel jechał nia na giełde dzisiaj. no co Ty a ja tym autem bez problemów 80tyś km zrobiłem.... jechał na giełde ale moze jej nie sprzedawał. ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- kamil cos nie ma tych zdj.u mnie na poczcie
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kamil a nie masz zadnego zdjecia tak zeby były wszystkie auta z ostatniego spota? Posłałem ci 2 gratisy do twojego zamówienia żebyś miał komplet prezesie ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- Kamil a jak film ze spota Jutro powinien być bo kupę pracy trzeba żeby zrobić te kilka minut ale spokojnie twoja się doczeka wejścia godnego prezeski no i pasuje
CZIKITA Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 [laskosz ty miałes czerwona b5 sedana z białymi alu?nowy własciciel jechał nia na giełde dzisiaj. no co Ty a ja tym autem bez problemów 80tyś km zrobiłem.... jechał na giełde ale moze jej nie sprzedawał. ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- kamil cos nie ma tych zdj.u mnie na poczcie Bo mi się zacięło i wysyłam jeszcze raz ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- kamil a nie masz zadnego zdjecia tak zeby były wszystkie auta z ostatniego spota? Posłałem ci 2 gratisy do twojego zamówienia żebyś miał komplet prezesie ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- Kamil a jak film ze spota Jutro powinien być bo kupę pracy trzeba żeby zrobić te kilka minut ale spokojnie twoja się doczeka wejścia godnego prezeski no i pasuje Zobaczymy czy spasuje jutro
Rekomendowane odpowiedzi