siara Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Loko, jak po baletach? Po kolejnych rozmowach i zmianach ustawień czeka mnie wymiana liveboxa, choć nie jestem pewien czy to on jest winien,ale skoro Pani się uparła... ---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:06 ---------- Laskosz, a Ty furę sprzedałeś, prawda? bo widuję ją codziennie jak leci na białej feldze w stronę Tylmanowej
LOKO Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 A tam... takie balety... Browce się skończyły...brakło ballantainesa... kierowcy nie było(na szczęście ) i spanie mnie wzięło
siara Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Zawsze tak jest. kierowca to największy problem ---------- Post dopisany 01-11-2013 at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany 31-10-2013 at 09:36 ---------- ŻYJĘ :banan::banan:
Laskosz Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Siara a i owszem że sprzedałem najepsze było to że jak sprzedawałem to dałem taką średnią cenę z allegro za jaką mozna kupić a4 a jak chciałem kupić ostatnio a4 to coś podrożały <lol>
ryba85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Siara a i owszem że sprzedałem najepsze było to że jak sprzedawałem to dałem taką średnią cenę z allegro za jaką mozna kupić a4 a jak chciałem kupić ostatnio a4 to coś podrożały <lol> ja ci moja sprzedam:decayed:
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 WRZUTA - pier***one progi ... to już kalectwo, taka gleba tylko z airride:wink:
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 WRZUTA - pier***one progi ... to już kalectwo, taka gleba tylko z airride:wink: ano... mimo wszystko się to zdarza, nie tak drastycznie ale ... ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- www.youtube.com/watch?v=PIG_U5hnoLE hot red head
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 WRZUTA - pier***one progi ... to już kalectwo, taka gleba tylko z airride:wink: ano... mimo wszystko się to zdarza, nie tak drastycznie ale ... wiem jak jest:decayed: nie raz, nie dwa sie zdarzyło:grin:
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 WRZUTA - pier***one progi ... to już kalectwo, taka gleba tylko z airride:wink: ano... mimo wszystko się to zdarza, nie tak drastycznie ale ... wiem jak jest:decayed: nie raz, nie dwa sie zdarzyło:grin: po weekendowych wypadach na krk miałem dość, szczególnie gdy prowadziła druga połowa %%% ale sprzęt żyje
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 może zaglądne w niedziele na chwilę, bo pomału trzeba myśleć o setupie zimowym:whistling:
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 może zaglądne w niedziele na chwilę, bo pomału trzeba myśleć o setupie zimowym:whistling: no wpadaj, ja jutro chce posadzić tył troche... bo kozą zalatuje
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 może zaglądne w niedziele na chwilę, bo pomału trzeba myśleć o setupie zimowym:whistling: no wpadaj, ja jutro chce posadzić tył troche... bo kozą zalatuje mnie korci zejsć poniżej 60, ale chyba dopiero w przyszłym sezonie, i może na nowym kole:wink:
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 co masz w planie ?? te Twoje spoko ale mnie nachodzi na mesia clk
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 co masz w planie ?? te Twoje spoko ale mnie nachodzi na mesia clk mi psują głowe mercedesy alphardy, tylko cena miażdzy, bo jest jeden komplet za 5K z oponami:doh:
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 co masz w planie ?? te Twoje spoko ale mnie nachodzi na mesia clk mi psują głowe mercedesy alphardy, tylko cena miażdzy, bo jest jeden komplet za 5K z oponami:doh: no kozak, prosiakami zalatują
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 co masz w planie ?? te Twoje spoko ale mnie nachodzi na mesia clk mi psują głowe mercedesy alphardy, tylko cena miażdzy, bo jest jeden komplet za 5K z oponami:doh: no kozak, prosiakami zalatują te też były mega, zajepałem że ich nie wziąłem w tej kasie:doh: FELGI ALUMINIOWE POLEROWANE (3500872524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wolantt Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 haha... też mi chodziły po głowie ale... były priorytety
slepy Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 haha... też mi chodziły po głowie ale... były priorytety i one mialy za***iste parametry 8,5J przód i 9,5J tył
Rekomendowane odpowiedzi