Zemis Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 :hi:powitać a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;) Klub jest jeden i wszyscy mogą do niego należeć. Myślę że ogólnie wszystko jest do uzgodnienia i nie ma większego znaczenia kto ma jakie autko tylko wczorajszy spot naprawdę przerodził się w festyn bądź inaczej zwaną wiejską imprezę. Osobiście nie jestem zawsze na spocie, ale z drugiej strony bywam na spotach w innych miejscach i na każdym robią się zwane przeze mnie "kółka zainteresowań". Tego nie unikniemy, ale możemy postarać się żeby nikt nie czuł się zażenowany postępowaniami innych. Cieszy mnie to, że dużo ludzi przyjeżdża i MODERATOR SPOTÓW NS robi naszą grupę bardzo medialną, ciężko to odszukać w innych województwach czy nawet mniejszych ekipach. De facto jesteśmy ekipą AUDI A4 ale po wczorajszym przekroju zauważam, że może zjeżdżajmy się ogólnie w grupie VAG? Także na spokojnie zobaczymy jak będą wyglądały kolejne spoty. Kamil pamiętajmy jednak, że spod jednej galerii nas wypieprzyli a pod Sandecją robi się już nie smak, także trzeba się trochę określić i ogarnąć.
CZIKITA Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 :hi:powitać a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;)Klub jest jeden i wszyscy mogą do niego należeć. Myślę że ogólnie wszystko jest do uzgodnienia i nie ma większego znaczenia kto ma jakie autko tylko wczorajszy spot naprawdę przerodził się w festyn bądź inaczej zwaną wiejską imprezę. Osobiście nie jestem zawsze na spocie, ale z drugiej strony bywam na spotach w innych miejscach i na każdym robią się zwane przeze mnie "kółka zainteresowań". Tego nie unikniemy, ale możemy postarać się żeby nikt nie czuł się zażenowany postępowaniami innych. Cieszy mnie to, że dużo ludzi przyjeżdża i MODERATOR SPOTÓW NS robi naszą grupę bardzo medialną, ciężko to odszukać w innych województwach czy nawet mniejszych ekipach. De facto jesteśmy ekipą AUDI A4 ale po wczorajszym przekroju zauważam, że może zjeżdżajmy się ogólnie w grupie VAG? Także na spokojnie zobaczymy jak będą wyglądały kolejne spoty. Kamil pamiętajmy jednak, że spod jednej galerii nas wypieprzyli a pod Sandecją robi się już nie smak, także trzeba się trochę określić i ogarnąć. Wiem mam to na uwadze i na następnym spocie zaznaczę że ma być spokojniej Kołek nigdy nie ominiemy bo zawsze były jedni gadają o silnikach inni o nadwoziu itp no zobaczymy co będzie na następnym ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Co do frekwencji to było dużo bo jest po świętach i wszyscy zjechali tak że na następnego spota gwarantuje że będzie połowa ludzi
darecy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kołek nigdy nie ominiemy bo zawsze były jedni gadają o silnikach inni o nadwoziu itp no zobaczymy co będzie na następnym dopuszczalna liczba kółek to 4
siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 TRZEBA PO PROSTU NAPISAĆ ABY SIĘ ZACHOWYWAĆ I ZOBACZYĆ CO BĘDZIE NA NASTĘPNYM SPOCIE . Ja myślę, że nikt nie ma po 10 lat i chyba nie trzeba takich rzeczy pisać.... Niby to spoty A4, ale od zawsze pojawiały się różne furki i to mi nie przeszkadza. Ale jak ktoś będzie robił wieś to
krzysieksza Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie no zdarza się nawet najlepszym;D
siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ta ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ---------- GALKA ZMIANY BIEGOW AUDI A6 C5 LIFT LADNA 5BIEGOW (3795209089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 :hi:powitać a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;). :decayed:
siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kumpel do mnie dzwonił, że ma lampy poliftowe z przerobionymi wtyczkami na przedlifta za 2 stówy . Ryba reflektujesz?
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 dobrze ze jeszcze kamil nie uruchomił swojego car-audio.bo galeria by sie trzęsła. ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- ma jakie foty?moze by to łykną. ---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- dowiedz sie co trzeba i daj znac.czy sa kompletne czy jeszcze trzeba dokupic jakies silniczki?
siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Z tego co wiem to jedno mocowanie trzeba założyć. Ale to nie problem. W moich są obydwa mojej produkcji i trzyma
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak sa w dobrym stanie to bym sie skusił.jeszcze jak by miały czarny srodek:slina:
CZIKITA Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak byś ryba ich nie brał to ja je na bank biorę jeśli łaska to nawet dziś
krzysieksza Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak by coś to ja szukam tanich tylnich lamp;D ewentualnie lewą bo ptawa jest ok 97rok
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 raczej wezme.:decayed:ty sie narazie zajmij porządkiem na spotach.:decayed:lampy masz ładne. ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ---------- Jak by coś to ja szukam tanich tylnich lamp;D ewentualnie lewą bo ptawa jest ok 97rok mam tylnie ale na razie nie sprzedaje.
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 ja mam te po 1 lifcie.na razie nie sprzedaje bo jak bym sprzedawał a4 to musze je załozyc.
Rekomendowane odpowiedzi