LOKO Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Edytuj swoje dane i masz tam "edytuj sygnaturę" - walnij tam linka do jakiejś fotki swojej fury i tyle ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ---------- A jak chcesz foto pod swoim nickiem to masz "edytuj avatar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki Piter:) nie masz czasem czegoś ciekawego do 15" do naciągu na 7" calowe ATS CUP? Kupiłem 5 sztuk za...300 zł z przesyłem. Jeszcze polerka na lustro i będą pod G40:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki Piter:) nie masz czasem czegoś ciekawego do 15" do naciągu na 7" calowe ATS CUP? Kupiłem 5 sztuk za...300 zł z przesyłem. Jeszcze polerka na lustro i będą pod G40:) Panie Rufus jest takie powiedzenie: "goooopi to ma...." ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- i jeszcze jedno: pół roku się bujałem żeby pozbyć Pirelki 175/50/15 i gooopi ch...j się nie spytał to w sobotę pchnąłem za dwie stówy komplet a Ty teraz k...wa pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ZDERZAK AUDI S4 A4 ORGINAŁ , KOMPLETNY , XENON (4101861420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nosz kur....;/ ja pierdziu;/;/ nie będziesz miał gdzieś coś takiego? Podnosiłem ostatnio te ATS bardzo lekka felga i jest też rant więc mnie to odpowiada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Pisałem z miesiąc temu do kolesia o ten zderzak na tablicy bo jest w moim kolorze ale chce za niego 1900zł więc ciekaw jestem jaką cenę minimalną ustawił w aukcji:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 no 1900 zł to chyba trochę przesadził...nie wiem jakie są ceny do b5 ale najzwyczajniej w świecie wydaje mi się to abstrakcyjną ceną... ładne też miał przy niej 18 z RS4 B7 chciał za nie coś ok 1700 zł jak dzwoniłem do niego ale nie wiem czy nadal je ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Pany 215/45/17 - dwie Brdgestone jakiś tam 2012 rok na dwa sezony spokojnie - 250 zł i Dwie Barumki ten sam rozmiar 2009 rok trochę gorsze - 150 zł Jutro będą u mnie... Jakby ktoś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jak wy ustawiacie sobie zdjęcia furek w podpisie?? Doładnie tak jak Loko pisze. Ustawienia Edytuj sygnaturę, Tam wklejasz zdjęcie. Jak sobie dodatkowo Wciśniesz Ctrl+A zdjęcie zrobi się niebieskie, wciskasz ikonkę Link i tam wklejasz swój temat. Po kliknięciu w zdjęcie się otwiera. Mam nadzieję, że jasno to opisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/malopolskie-85/grupa-virusa-hamownie-nowy-sacz-274309/#post4176975 Wątek nadal aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 I co Ci Łukasz powiedział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Że dalej mam pompę źle ustawioną i wysłał mnie do takiego speca w górach bardzo drogiego niestety:kwasny: Chłop ma sprzętów co nie miara i zna się na robocie ale za te pieniądze to co by się nie znał w każdym bądź razie przywrócił mi niskie spalanie a nawet je jeszcze ulepszył. Nastawia pompy jak nikt w nowosądeckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 I gotowy na program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To się okaże jutro po3 partii logów ale może się uda ustalić termin i zostanie mi tylko wykrzesać nadkole z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A co z filmem ze spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu gdzie jest wątek ja się pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jaki wątek prezesie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu Ja myślę, że Stasiu227 Wiem, że miał mieć białe felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jaki wątek prezesie ? a4 vol. 2:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gril RS4 B5 ORYGINALNY !!! (4102601536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi