bronekb5 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To było pod 160 i 425 nm ale szkoda było pompy dobijać bo przy obciążeniu lekko nie domaga kucy nima ale Nm jest kosmos A koszt waszych szaraczków to 500 zł jak ktoś ma gratów pełno to 600 A koszt mojego nowego czarniaczka jaki? Chetnie bym przyjechal i sobie sprawdzil, tylko czy ogarnie francuza?! Jaka to miejscowosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Loko i co wydumałeś z lampami? Masz opalarę...?? podumamy razem... Narazie próbuje pomiędzy "zajęciami" coś z Pawła n/t temat wyciągnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie nie mam... To dawaj w piekarnik, później się będziesz martwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To było pod 160 i 425 nm ale szkoda było pompy dobijać bo przy obciążeniu lekko nie domaga kucy nima ale Nm jest kosmos A koszt waszych szaraczków to 500 zł jak ktoś ma gratów pełno to 600 A koszt mojego nowego czarniaczka jaki? Chetnie bym przyjechal i sobie sprawdzil, tylko czy ogarnie francuza?! Jaka to miejscowosc? 500 zł program a hamownia nie wiem w jakiej cenie bo jak już wylądowałem na rolkach to dostałem diabła w oczach i kazałem robić program ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- A miejscowość to jest Świdnik za Tęgoborzą z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie nie mam... To dawaj w piekarnik, później się będziesz martwił ja kupiłem najtańszą za 45zł, zrobiła już lampy i Ogrowe nadkola przy rolce:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie nie mam... To dawaj w piekarnik, później się będziesz martwił A piekarnik masz? bo u mnie ma teściowa więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie nie mam... To dawaj w piekarnik, później się będziesz martwił A piekarnik masz? bo u mnie ma teściowa więc wiesz Szkoda piekarnika wrzucić lampe do kartonu, tylko ja dać na czymś żeby nie leżała na samym dole i otwór na opalarke 13 min i lampa mi się rozeszła w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mam. tylko z czasem kiepsko. ale coś wymyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mam. tylko z czasem kiepsko. ale coś wymyślimy. Jak tak kiepsko to jutro wpadnę popołudniu żebyś nie miał za dużo czasu na zastanawianie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Biały biały biały welon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ładnie, ale te żółte akcenty bym wyrzucił, i zrobił czerwono-biało:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie jutro idzie na biało kolektor i ta blaszka od wtyczek http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-251/tuning-komory-silnika-unikat-a4-b5-afn-328560/#post4283076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie jutro idzie na biało kolektor i ta blaszka od wtyczek http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-251/tuning-komory-silnika-unikat-a4-b5-afn-328560/#post4283076 no to git:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mam do opylenia osłonę filtra powietrza bardzo ładna u siebie zamontowałem inną ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Od 6 do 8 zaczyna się Joy Ride Fest 2014 w Kluszkowcach wybiera się ktoś ? Więcej info w wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/509209132519532/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Widziałem go niedawno na rynku tylko nie miałem aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/pozostale-marki-78/fiat-126p-ameryce-330937/#post4293817 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/pozostale-marki-78/fiat-126p-ameryce-330937/#post4293817 Co masz za części do malucha no ja mam za domem jak skończę audi to go reaktywuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi