CZIKITA Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Owy głośnik chodzi konkretnie pod tym wzmakiem na mojej focie widać go kawałek z prawej Mac Audio ZX 1000 Centrum Audio - Największy sklep Car Audio. Ponad 100 firm. Radia, głośniki, tuby, wzmacniacze samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Owy głośnik chodzi konkretnie pod tym wzmakiem na mojej focie widać go kawałek z prawej Mac Audio ZX 1000 Centrum Audio - Największy sklep Car Audio. Ponad 100 firm. Radia, głośniki, tuby, wzmacniacze samochodowe no to chyba nieźle to młuci:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Powiem Ci prezes ten wzmak co mam od niemcowni wymiata 1200wat tylko skrzynia nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Owy głośnik chodzi konkretnie pod tym wzmakiem na mojej focie widać go kawałek z prawej Mac Audio ZX 1000 Centrum Audio - Największy sklep Car Audio. Ponad 100 firm. Radia, głośniki, tuby, wzmacniacze samochodowe no to chyba nieźle to młuci:kox: JBL młuci i szumy ma straszne a PB nie młuci tylko gra czystym szybkim basem ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- Powiem Ci prezes ten wzmak co mam od niemcowni wymiata 1200wat tylko skrzynia nie daje rady Prezes nie patrz ile ma max bo to ściema producentów patrz w dane techniczne ile ma w RMS i ile ma Ohmów żeby się zgrało z głośnikiem bo możesz spalić głośnik albo w zmak jak omy będą inne oczywiście nie zawsze ale jakaś szansa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/maj-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-333490/#post4326616 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Siema Odezwał się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z telefonu. Ale żyje rozkładami styropian pod Wylewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jeszcze tych wylewek nie zrobiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Crisu prezesie wpadnij na spota bo cie dawno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Za dwa tygodnie leja mi brak kasy.przyjade czikita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Za dwa tygodnie leja mi brak kasy.przyjade czikita. Może Cię odwiedzę niedługo Ale bez kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Spoko.robię u siebie.pasuje mi w tym roku się wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Noto czekamy prezesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wbijajcie panowie robimy w niedziele konwój na imprezę tuningową na podhalu ! https://www.facebook.com/events/535588466564485/?ref=22 Konwój w niedziele o 11:30 Pod Media Marktem i ruszamy na podhale w drodze powrotnej zahaczamy jeszcze o nasz cotygodniowy spot ! ROZPISKA KONWOJU : 11:30 Zbiórka pod Media Marktem 12:00 Zbiórka w Starym Sączu na rynku 12:30 Zbiórka w Łącku na Rynku 13:00 Zbiórka w Krościenku na Rynku 13:20 Zlot Powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 :hi:Ja dziś lecę w trasę Mazury- Krakow ale na spocie mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Szkoda prezes bo my tu konwoje organizujemy i jeszcze spot na koniec jak coś to wpadnij za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 jest wgl jakaś ekipa na ten konwój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 No zbieramy sie pod mm i lecimy narazie nie wiem dokładnie kto będzie ale nawet jak bym mial sam jechać to i tak jade bo zapowiada sie ładna pogoda więc będzie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi