siara Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 O Wolanttowóz wersja koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Meee eee eee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ktoś ma taką większa ulotkę z vag inwazją? jak u Maćka na szybie z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- czarna owca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No i plany sie zmieniły;D niemca bierze brat i jak sie odrobi z kasą to będziemy go powoli useryjniać;D tak że przedni i tylni zderzak w dobrej cenie mile widziane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Pół klubu miałem przyjemność widzieć w weekend: w sobotę Trzeźwy (osobiście), Darecy niestety tylko auto ok. 14 w 3 Koronach w niedzielę koło 11 Przemek b6 w Naściszowej i Kamil C6 koło rafy a na koniec po 16 Ryba w Moszczenicy Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 To jest nic ja dziś poł klubu pod domem miałem pięć B5 pod domem miałęm Szaman prezes ma foty oj działo się https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699403900150281.1073741866.537217136368959&type=1 foty od prezeski Eli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Oto foto, było śmiechu nie miara i akcja z paluchem Endrjego [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Co to nowe miejsce spotów??? A gdzie ankieta? ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- Fajny kolor o wypasie nie wspomnę http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/all-b5-zabcia-1-9-tdi-quattro-330622/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ankiety nie było ale zderzak z ESY na gładko już jest idę w nim grzebać ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- Urzekający zdezio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Pół klubu miałem przyjemność widzieć w weekend:w sobotę Trzeźwy (osobiście), Darecy niestety tylko auto ok. 14 w 3 Koronach w niedzielę koło 11 Przemek b6 w Naściszowej i Kamil C6 koło rafy a na koniec po 16 Ryba w Moszczenicy Pozdrawiam wszystkich a cos ty robił w moszczenicy?bo ja akurat wesele tam miałem.:drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 http://olx.pl/oferta/audi-80-b4-lpg-1994r-CID5-ID6uhZp.html Nasza perełka do sprzedania;) hehe;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Teraz dopadnij kratkę zbliżoną do RSa i rób podobnie jak Slavko fajnie to wyszło A i nie zapomnij o progach... bo do zdesia obowiązkowo ori S, albo jak masz ogarniętego plastikmana to z Omegi fl ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Widzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 widziałem ten komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Imieniny całkiem nie daleko i tak w ostatniej chwili rzuciło mi się twoje b5 w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Teraz dopadnij kratkę zbliżoną do RSa i rób podobnie jak Slavko fajnie to wyszłohttp://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/IMG_2153_zpsd7f419a8.jpg A i nie zapomnij o progach... bo do zdesia obowiązkowo ori S, albo jak masz ogarniętego plastikmana to z Omegi fl ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Widzieli? http://s17.postimg.org/58u7ubr3j/baner_750x100.png Prezes ja nie muszę szukać kratek z RSy bo mam oryginalne z RSy oraz eSy tylko grila z Esy się nie dorobiłem zobaczę co mi się bardziej spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 mam możliwość zrobienia naklejek, tylko że trzeba samemu zaprojektować w corelu w takich wymiarach jakich się chce, no i jeśli już by były gotowe trzeba sobie samemu wyciać, jak ktoś zainteresowany mam wydrukowanych parenaście różnych naklejek mogę wziąść na spota i sobie zobaczyć jakość druku i naprawde mocno trzymają i nie traca koloru nawet po kilkunastu myciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Już widzę naklejkę : Panie za te pinundze lepi nie bedzie podaj cenę bo ja bym se sprawił taką naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja jutro jade do niemiec i wracam dopiero w poniedziałek więc niestety ani na zlot do krk ani na spota nie przyjade ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Wiem że BMW ale reklama kozak;D The Epic Driftmob feat. BMW M235i: http://youtu.be/vz2rAgXjkCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja jutro jade do niemiec i wracam dopiero w poniedziałek więc niestety ani na zlot do krk ani na spota nie przyjade---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Wiem że BMW ale reklama kozak;D The Epic Driftmob feat. BMW M235i: The Epic Driftmob feat. BMW M235i - YouTube jaki zlot w KRK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi