ryba85 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 pany gdzie sa teraz subskrybowane watki?dawniej jak wcisnął ustawienia to wyskakiwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 siara chyba masz złe wieści No dobrze nie jest..... Czas pożegnać czarnego Zetora minutą ciszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 siara chyba masz złe wieści No dobrze nie jest..... Czas pożegnać czarnego Zetora minutą ciszy Siara nie rób jaj on był przyjemnie pomodzony wizualnie co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 http://www.sadeczanin.info/pod-paragrafem,7/czerniec-audi-wypadlo-z-drogi-i-uderzylo-w-przydrozne-drzewo,62272#.U-E3vJTedOJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ooo faken :/ nieładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Raczej nie do odratowania... Tzn wszystko się da tylko nie wszystko się opłaca I jeszcze znak wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 o rzesz k... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 myślałem że tylko przód poszedł, a tu to nieopłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 o rzesz k... To samo krzyknąłem przed spotkaniem z drzewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 poduchy zadziałały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak. Czyli schemat z forum o podłączeniu poduchy jest poprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wiem co czujesz moje kondolencje Jak by co to kuzyn kupił 90 i chce kilka gratów od ciebie na pierwszy ogień idzie tylny znaczek goń na części długo będzie ale się b5 odrobisz jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 pany gdzie sa teraz subskrybowane watki?dawniej jak wcisnął ustawienia to wyskakiwały. Klikasz na samej górze po prawej w swój nik i wyskoczy Ci "Moja zawartość" i tam masz wszystko Co do gratów to już trochę do domu dziś przywiozłem. Znaczek nie przetrwał odklejania... A resztę zobaczymy... nie mam miejsca koło domu ani narazie czasu (a będzie go jeszcze mniej) na rozbieranie. chyba, że ktoś jest zainteresowany całością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Hał macz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Współczuję A miałem właśnie pisać że w sobotę miałem przyjemność oglądać zetora koło Sandecji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie mam pojęcia ile toto warte....... Ile dajesz? Koło Sandecji... w sensie stadionu Tak tak byłem odwiedzić nowy "nabytek" I dlatego też głowa ostatnio nieobecna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak koło stadionu. A to nie wiedziałem to gratulacje a co do a4 szkoda zetora ale pewnie w przyszłości wrócisz z jakimś grubszym projektem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dziękuję.Córa jak złoto A co do nowej to bardzo chętnie, tylko są inne priorytety narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 GWINTOWANE ZAWIESZENIE KW V2 Brać nie spaćhttp://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-sportowe-kw-v2-audi-a4-b5-i4486841520.htmlSiara dałem znać kuzynowi zobaczę co powie ale chyba całego to nie bardzo będzie go stać żeby brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wiem jak jest. Jak coś to silnik suchy, smika tylko gdzieś powialo, chłodnice jak widać, kubły jeszcze na miejscu, znaczek na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi