Młody Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zastanawiam się czy felgi zrobić kolorem zbliżonym satyna pod lusterka S6 czy grafit a tak to z nowości robię zderzak polift tył i przód oczywiste s line Taki przód lub czarny mat albo biały mat i ten biały fajny Jeden "LOCZEK" ma B7 w czarnym macie na forum więc myslę ostro o białym [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:41_________________________________________________Listwy S6 mam takie jak ten biały matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ladny zderzaczek na pierwszej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ostatnia fotka chociaż biały mat też ciekawa opcja oglądając Twoja a6 myśle że to bedzię właśnie moje następne audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 :kox: Młody klej dziada na biało auto na focie jest genialne(podejrzewam fotoshop) choć to i tak za delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 szkoda ze nie wsadziles grilla od rs6 obklejaj w bialy mat jaka kiere kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jeszcze nie kupiłem ale mam ochotę na cos od S lub RS i jeszcze B8 s-line. A co do grill-a to zastawiam się nad S6 i zostawienie jednak ori koloru. Ale na to jeszcze mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 http://motoallegro.pl/audi-a6-c6-spoiler-carbon-avant-daszek-i2037014545.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 http://motoallegro.pl/audi-a6-c6-spoiler-carbon-avant-daszek-i2037014545.html Robert to Twoje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 http://motoallegro.pl/audi-a6-c6-spoiler-carbon-avant-daszek-i2037014545.html Robert to Twoje ? a w czym problem ??? chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Chcę grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Chcę grill :polew: wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to na co czekasz on ma tylko chrom uszkodzony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 100 zł pasi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jutro Maku odbierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Młody ty nie masz problemu z przednimi szybami? Tak samo szybko ci się opuszczają/podnoszą przednie jak i tylne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w c6? podnosza sie tak samo, chociaz czasu nie liczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja mam właśnie ten problem, że przednie opuszczają/podnoszą się przynajmniej 2 razy wolniej niż tylne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wolniej chodzi mi przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 a nie ustawia se tego w MMi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 W MMi ustawia się otwieranie pilotem albo wszystkie 4szt. lub tylko przód 2szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi