Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Młody

Rekomendowane odpowiedzi

może u ojca mam polskie menue i cos takiego tam widziałem otwieranie szyb kmfort i inne alo cos pokrecilem bo dawno w MMi nie zagladałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:30_________________________________________________jakiej srednicy masz koncówki??

masz problem mlody z prowadnicami[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 19:31_________________________________________________ale slicznie wyglada juz autko, to kiedy działamy ?:)

No czaki jakos na dniach trzeba to wszystko zrobić :)

A tak tu mała sesja zimowa na felgach od Ciebie 18" jednak są super

t8ptz8.jpg

11aesqo.jpg

w8xjj8.jpg

W B6 było czarno :) wystarczy :) a lusterka to satyna :hi:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 19:48_________________________________________________Nowy grill lift PHANTOM BLACK w drodze :gwizdanie:

fm1ixd.jpg

Młody przygasaja ci diody przy kierunku?? kolega ma takie lampy do sprzedania za 800zł tylko diody nie przygasaja przy kierunku :confused4:

Dzisiaj odebrałem nowe graty z ASO, jeden to spryskiwacz lewy :decayed: a drugi to przycisk ręcznego z chromem polift. Mały ale fajny gadżet :wink4:

2rqkln4.jpg

35n4ymq.jpg:)

Młody fajną masz tą A6-kę :wink4:

nie mów mu tak bo mi na pw nie odpisał :polew: :polew:

ale racja :good:

Mi też na PW nie odpisał :tongue4::polew:

Furka zacna robi robotę :kox:

Młody, masz lusterko wsteczne z fotochromem? bo na pierwszej stronie widać zwykłe :mysli: jeśli nie masz, to ja bym wymienił na takie z fotochromem na Twoim miejscu - fajna sprawa :good:

Młody, masz lusterko wsteczne z fotochromem? bo na pierwszej stronie widać zwykłe :mysli: jeśli nie masz, to ja bym wymienił na takie z fotochromem na Twoim miejscu - fajna sprawa :good:

te jędrek toć nie bierz go pod uj :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...