peter22 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 może u ojca mam polskie menue i cos takiego tam widziałem otwieranie szyb kmfort i inne alo cos pokrecilem bo dawno w MMi nie zagladałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:30_________________________________________________jakiej srednicy masz koncówki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ulter 90MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 masz problem mlody z prowadnicami[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 19:31_________________________________________________ale slicznie wyglada juz autko, to kiedy działamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 No czaki jakos na dniach trzeba to wszystko zrobić A tak tu mała sesja zimowa na felgach od Ciebie 18" jednak są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 po ostatnim zdjęciu widzę że ktoś w kółeczko jeździł hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 No tak troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 fajny setup zimowy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 mieałem na mysli kiedy mi to auto oddasz $$$ jednak te oryginały wyglądają świetnie (felgi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 fajnie się prezentuje ta Twoja 6tka Endriu- lusterka z całą resztą chromu są mega :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 W B6 było czarno wystarczy a lusterka to satyna [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 19:48_________________________________________________Nowy grill lift PHANTOM BLACK w drodze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 fajny bedzie robił, wiesz mi sie podoba , jest dla mnie odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Młody przygasaja ci diody przy kierunku?? kolega ma takie lampy do sprzedania za 800zł tylko diody nie przygasaja przy kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja bym wkladal tylko grill z rs6,tak samo jakbym mial b7 ja choruje na plastry miodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzisiaj odebrałem nowe graty z ASO, jeden to spryskiwacz lewy a drugi to przycisk ręcznego z chromem polift. Mały ale fajny gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Młody fajną masz tą A6-kę mody brną do przodu i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Młody fajną masz tą A6-kę nie mów mu tak bo mi na pw nie odpisał :polew: ale racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Młody fajną masz tą A6-kę nie mów mu tak bo mi na pw nie odpisał :polew: ale racja Mi też na PW nie odpisał Furka zacna robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Młody, masz lusterko wsteczne z fotochromem? bo na pierwszej stronie widać zwykłe jeśli nie masz, to ja bym wymienił na takie z fotochromem na Twoim miejscu - fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Młody, masz lusterko wsteczne z fotochromem? bo na pierwszej stronie widać zwykłe jeśli nie masz, to ja bym wymienił na takie z fotochromem na Twoim miejscu - fajna sprawa te jędrek toć nie bierz go pod uj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi