Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 czyli to działa tylko wtedy jak się jeździ ciągle na benzynie? Pewnie na benzynie do tej pory az bedzie ok To moze do gazu dolej ?? :mrgreen: :mrgreen: taa :mrgreen: albo odkręcę korek i wleję prosto do silnika. Na bank dostanie 50 koni więcej
wiki Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 odżałuj już ten bak paliwa niech przedmucha niunię nie bądż sknera :mrgreen:
RaCZeK Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 mialem podobny objaw raz ze przy zimnym silniku go zmulilo ale wiecej takie rzeczy sie nie powtorzyly ale profilaktycznie mozna co nieco dolac najlepiej paliwa rakietowego
dark79 Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 czyli to działa tylko wtedy jak się jeździ ciągle na benzynie? posmigaj na benzynie, niech silnik sie porzadnie rozgrzeje bo nie ma sensu kilku km dziennie, przegon niunie po autostradzie lub gdzies indziej,niech poczuje paliwo a nie gaziwo
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 czyli to działa tylko wtedy jak się jeździ ciągle na benzynie? posmigaj na benzynie, niech silnik sie porzadnie rozgrzeje bo nie ma sensu kilku km dziennie, przegon niunie po autostradzie lub gdzies indziej,niech poczuje paliwo a nie gaziwo Wiem wiem, przepalam regularnie benzyną. Teraz też tak zrobiłem.
Rekomendowane odpowiedzi