mlodyy Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam, tak jak w temacie chce kupic lapka tylko niebardzo wiem co teraz jest dobre itp kwote ktora moge wydac to 2000zł prosze o jakies sugestie porady itp
malik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Słyszałem że czerwone są dobre. Niebieskie podobno też.
lkowol Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Ogólnie to mogę polecić HP, DELL, Sony Vaio, Compaq, Toschiba ewentualnie Asus, Dobre wyposarzenie w rozsądnej cenie daje tez Samsung ale nie mam z nimi doświadczenia więc nie wiem jak z jakością Do 2 koła to może jakiegoś HP Pavilona albo Asusa (w tej samej cenie co HP powinieneś dostać lepsze wyposażenie, ale jeśli chodzi o jakość to jak dla mnie HP albo DELL co nie znaczy że pozostałym czegoś brakuje) Acerów nie polecam, jak i Fujitsu Siemens - fajne maszynki ale mam złe doświadczenia - lubią sie pier... zaraz po końcu gwarancji Fajnie gdyby było 4GB ram bo wtedy Win7 fajnie śmiga, procek to kwestia kasy jaka chcesz wydać - te wolniejsze są tańsze ale spokojnie dają radę, a za szybkość trzeba płacić. Dysk - powinieneś dostać jakies 320 GB w standardzie - starczy Ci i 200 chyba że ccesz trzymać dużo danych Pewyferia i interfejsy to w zasadzie standard - przydac się może wyjście HDMI i czytnik jak największej ilości typów kart Matryca - według uznania Chyba tyle w temacie - poszukaj na allero albo po sklepach internetowych - na pewno coś znajdziesz a po co przepąłcać w zwykłym sklepie....a gwarancja i tak przeważnie jest producenta Osobiście gdybym miał kupić coś do 2 koła poszedłbym w HP
mlodyy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 lkowol dzieki za podpowiedz a ty malik mozesz sie powstrzymac od tego typu odpowiedzi nie znasz sie nie orietujesz sie itp to zobacz co bedzie na tvn lub na polsacie
mosquitosound Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 a ja mogę polecić coś z procesorem Core i3 jeżeli chodzi o firmę to na własnym przykładzie mogę stwierdzić tyle: miałem do czynienia z paroma Acer Aspire 15,6" (miałem 3 lata), Acer Extensa 17,6"(miałem 3 lata), Acer One 10,1" (miałem 1 rok), wszystkie zostały odsprzedane w dalsze ręce (w rodzinie, chodzą do tej pory) nigdy nie było z nimi problemu. teraz mam HP ProBook4720s z i5 i też nie narzekam choć mogło by być lepiej jak na HP (lubi się zawiesić, coś skrzypi przy CD) i kto wie czy następnym razem nie wrócę do marki ACER
Pandzior Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 http://allegro.pl/laptop-acer-5732-2x2-3ghz-4g-320g-ati-hd545v-5336-i1468709436.html Co myślicie o takim lapku. Używany będzie przez dziecko. Prezent na komunię, da radę??
mosquitosound Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 powinien wystarczyć ten lapek z aukcji, chyba że dzieciak lubi grać w gry - przy nowszych grach będzie ledwo hulać
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 A co sądzicie o tym lapku?http://allegro.pl/show_item.php?item=1486579471 Cena wydaje się być całkiem dobra za taką przekątną ekranu.
talib1990 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 teraz w media markt jest za***isty lenovo za 1999zł 3 gb ramu ddr3 karta grafiki 1 gb dysk bodajże 500 gb matryca 15,6 LED czytnik kart pamięci WIFI HDMI model to G560 ja użytkuje model starszy G550 już ponad rok i jest super jak dla mnie a dałem za niego 1300 zł z win 7:)
Rekomendowane odpowiedzi