nucio78 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 w moim aucie brak radia. mam ochotę na fabrycznego concerta. czy radio z a3 będzie grało/pasowało? podpowiedzcie na co zwrócić uwagę przy zakupie radia.
alvaro Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 nie nie będzie pasowało - Ty musisz mieć radio z chromowaną ramką na dole
Maciej CIN Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Musashi ma racje!!! listewka chromowana musi byc u góry, a nie na dole.
alvaro Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 racja racja ! myślałem o górnej a piszęo dolnej... nie wiem skąd ja to wymyśliłem (a miałem nawet kiedyś takie radio u siebie...)
Maciej CIN Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja takie jeszcz gdzieś mam i dla tego wiem o co chodzi. Funkiel nówka nie śmigane
pre_pl Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 oczywiście radyjko bedzie śmigać, ale będzie niespasowane. zwróć uwagę, czy nie są zniszczone przyciski (wytarte), oraz jak działa wyświetlacz.
Rekomendowane odpowiedzi