jarko Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Koszulki: http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2011/en/products/mens/t-shirts/61-044-0 lub http://www.stedman.eu/Men-s-Collection/Prime-T-shirt.html Cena: W zależności od projektu ( ilości na Nim kolorów ) i od ilości zamówienia. Wybierzcie coś, a ja Wam zrobię kalkulację dla 20, 30 i 40 sztuk. Nadruk to sitodruk taki jak na koszulkach klubowych, pomorskich, kuj-pom, war-maz, batallionu i zlotowe z Piły
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mój przyjaciel zajmuje sie takimi rzeczami. Zróbmy może ankiete żeby wylonić końcowy projekt koszulki i liste chętnych. Na spota wziolbym katalog z koszulkami i byście sobie wybrali jakie tam by pasowaly, a ja się dowiem później jaka cena. Tylko potrzebna lista chętnych, bo wiadomo im więcej tym niższa cena jednostkowa.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 nom niby tak tylko tak jak czytales na 1 stronie jeden chce to inny cos innego za duzo projektow zrobilem powinno byc jak za komuny 1 i juz albo chcesz albo nie
Kimi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 nom niby tak tylko tak jak czytales na 1 stronie jeden chce to inny cos innego za duzo projektow zrobilem powinno byc jak za komuny 1 i juz albo chcesz albo nie To zróbmy głosowanie na trzy najlepsze i finito.
Bartas Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Chriss chcesz logo rkwon nosic..... baba [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________kazda zmiana loginu to nowe sito :gwizdanie:
frugodh Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Generalnie Panowie jeżeli chodzi o 2 pierwsze wzory to by były bez naszych nicków, ponieważ nie da rady zrobić w miarę tanio innej koszulki dla każdego usera, więc mówiąc że wybieram 2 mam na mysli 2 bez tego nicku. ja to ala fb Które aLA FB? bo są dwa wzory ala face book
Bartas Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 sex w audi oczywiscie z golabkiem, ale nadal nie dostalem wzornika zeby wycenic wiec zrobie sobie sam ;p
chriss Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Chriss chcesz logo rkwon nosic..... baba [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:55_________________________________________________to moze kazdy sobie sam zaprojektuje myślalem ze to sprawniej pojdzie to ja chce taką jak 2 tylko zamiast niku na rękawku logo A4 klubu takie jak z tyłu :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Dwójeczka - prosta, skromna i ten nick na rękawku :kox: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 23:38_________________________________________________Uprzedzając: nick indywidualny dla każdego
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 co do koszulek to ja jestem za tą wczorajszą propozycją
Magdalenah Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a rozmiarówka Panie obejmuje ? :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dostalem taka odpowiedz w pierwszym poscie a teraz cos od siebie koszulki widzialem zrobione przez nich i naprawede robia wrazenie jakosc przeklada niestety sie na cene [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:05_________________________________________________ a rozmiarówka Panie obejmuje ? :gwizdanie: wszystko jest w cenniku
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 uważam że chętnych byłoby na pewno na te 15szt. sam bym wziął 2-3szt. tylko czy pojedyncze egzemplarze też można zamówić?
Rekomendowane odpowiedzi