Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 dawajcie linki do obrazkow jakie proponujecie i moze wspolnie cos wybierzemy tym razem na czwarta część konkursu virtual tuningu a no i zachecam do startowania wieksza ilosc osob tym razem
Tony Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://www.14tka.com/abcars/tapety/bentley-continental-gt-001.jpg
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mad_MAX jak dla mnie moze byc i twoj a6 fajna do modow moze byc tylko musisz dac dobre foto w miare duzej rozdzielczosci.... mi tam obojetne ... ja moge zmieniac wszystko.... nie mniej nie mi to wybierac tylko zadecyduje wiekszosc ( tak mysle ) ;]
rafalekx Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 A może mój avancik Była robione B5 w sedanie to może teraz srebrny avancik :gwizdanie: Albo jak ktoś ma czas to może zechciałby "poćwiczyć" na mojej ślicznotce? Fajnie by było zobaczyć swoje autko w innym wydaniu To kto by chciał? Fotkę mogę wysłać już
Gość MorgothV8 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja bym chętnie w którejś edycji VT-konkursu zobaczył Audi V8..... (moje ulubione audi)
Gość Keżor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 teraz miała być fura cubra według ustaleń a potem może być bentley :th:
TTom3k Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 a potem moj ;] juz mam koncepcje tylko kto ja wykona ..
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja też mam na oku pięknego granatowego avancika po II lifcie- i swoje mody tylko wykonawcy potrzebuję. kto chętny??
Gość Keżor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja proponuje malczasa KOX to jest to Róbmy tego . plissss
bratpit Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja bym poprosił o wieksza fotke a co to ci za mała??
sokolnh Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja bym poprosił o wieksza fotke a co to ci za mała?? no chyba by nie pytał o wiekszą, jakbym uważał że ta jest za mała, nie ? zle sie na takich małych robi vt
Rekomendowane odpowiedzi