_MłOdY_ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam! Mam pytanie... Czy w Audi A4 B7 (Avant) były montowane fabrycznie zmieniarki CD? Czy to jest ukryte w bagażniku w schowku po prawej stronie? Pozdrawiam! Edit bt bratpit - po pierwsze najpierw powinienes sie przywitać w NEWBIE , później trzeba było ten temat napisać w odpowiednim dziale. do czasu przywitania kłódeczka [br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 17:51 _________________________________________________ Edit bt bratpit - po pierwsze najpierw powinienes sie przywitać w NEWBIE , później trzeba było ten temat napisać w odpowiednim dziale. do czasu przywitania kłódeczka Już się przywitałem.. aktualnie jestem na stronie 2. A wracając do tematu... Nikt nie wie gdzie jest montowana zmieniarka?
Musashi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 tak były montowane zmieniarki CD, schowek lub bagażnik polecamy... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search na pewno znajdziesz
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 po prawej stronie w bagażniku jest wzmacniacz, zmieniarka albo w schowku albo w bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi