pawelwor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Pzez bagaznik gladko weszlo i nic nie trzebabylo skladac oparc
pawelwor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie napisałem, że to u siebie robiłem (choć też robiłem)
fragless1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dzięki Panowie za info. Dopiero przymierzam się do wymiany podsufitki i nie wiedziałem, czy uda się włożyć tak normalnie. Ale widzę, że w ostateczności wejdzie ona nawet przez drzwi.
bartekziomek89 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 A Pany jak jest z szyberdachem w avancie jak bym chciał przerobić podsufitkę z przed na po lifta?
woj-o Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak z szyberdachem nie wiem - nie posiadam. Ale to już trzeba przed robotą pomierzyć, bo tu nic nie porzezbisz, albo będzie z jednej strony dziura albo z drugiej :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
djzak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 z szybrem odpada ..ja wsadzlem w przed lifta podsufitke z po lifta i otwor na szyber byl przesuniety o 2 centymetetry do tylu i do tego byl szerszy zwgledem starej podsufitki ..tak samo nie ogarnie sie sterowania szybrem z polifta do przedlifta ..silniczki sa inne i jest wiecej kabli polaczeniowych ..ale tego juz nie sprawdzalem czy mozna go zmienic na poliftowy i bedzie pasowal..wydaje mi sie ze nie bo sa inaczej wygladowo ..
jano04 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja przerabiałem podsufitke z szyberdachem , wszystko tak jak wyżej tylko czeka nas jeszcze wymiana szybra na poliftowy .Pasuje bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi