OnasiS Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam Panowe Zwraca sie do was z prośba o opinie. Jakie fotele najlepsze do Audi (oprocz recaro). Jestem po operacji kręgosłupa i jazda autem to juz nie taka frajda jak przed wypadkiem. Każda opinia sie liczy. Pozdro
danielom Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Najlepiej jak sobie usiadziesz na obu i porownasz, kazdemu sie siedzi inaczej. Ja osobiscie bardziej wole zwykle niz kubly z tego wzgledu, ze ciezej sie troche wsiada do kublow z racji wystajacych bokow.
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 W kubłach masz regulowany odcinek lędzwiowy w zwykłych też Musiałbyś posiedziec w jednych i drugich i zdecydować
Armi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 W kubłach masz regulowany odcinek lędzwiowy w zwykłych też Musiałbyś posiedziec w jednych i drugich i zdecydować Nie wiedziałem, eh te polifty. W przedliftach taka nędza.
OnasiS Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 o wsiadanie to spoko Chodzi mi bardziej o dłuższa jazde.
danielom Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Jak jest regulacja ledzwi to w kazdych sie bedzie Ci dobrze jeździc. armistead, ja mam przedlift a mam regulacje ledzwi
PiotrekS Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Osobiście preferował bym kubły Jak dla mnie o wiele większa wygoda niż w zwykłych.
Armi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 widocznie, od pierwszego mini - liftu były fotele z regulacją. Ja załapałem się na mini - lift z zewnątrz a w środku przedlift. Początek 97 roku, pełny mini lift to mniej więcej połowa roku.
OnasiS Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 hmm ja mam polift 99 i mam bez regulacji lędzwi i musze wymienić chyba ślizg bo mi na dziurach fotel sie kolebocze, miał juz ktos tak??
zib0l Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 hmm ja mam polift 99 i mam bez regulacji lędzwi i musze wymienić chyba ślizg bo mi na dziurach fotel sie kolebocze, miał juz ktos tak?? ja tez mam po lifcier i mam ta regulacje ledzwi... dziwne ze ty niemasz:/
pablo_9 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja proponowałbym kubełki z regulacją lędzwi odnośnie regulacji to pewnie opcja była dlatego jedni mają inni nie
danielom Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 hmm ja mam polift 99 i mam bez regulacji lędzwi i musze wymienić chyba ślizg bo mi na dziurach fotel sie kolebocze, miał juz ktos tak?? Mi tez sie kiwa fotel kierowcy, nieraz jak przyspieszam to odchyla sie do tyłu:D trzeba wymienić slizg o nr 435881203A , u gajosa 10 zł
Rafal_ Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 miałem zwykłe stołki i nie było źle, teraz mam kubełki i jest dużo lepiej także polecam zmianę
zib0l Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 hehe ja tez wole kubelkowe fotele, ale moj od kierowcy zaczol juz skrzypiec chyba od ciezaru 100kg: :polew:
_Solar_ Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja raczej bym się zapatrywał na kubełki kubły trzymają Cie po bokach a nalesniki juz tego nie potrafia
OnasiS Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 mogłem zrobić ankiete widze że kubełki wygrywają. trzeba bedzie założyć żeby nie odstawać
zgredek27 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Nie w kazdym polifcie była regulacja lędźwi, była to opcja dodatkowa.
K2 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 posiadam przed lifta z 95 i mam regulacje + podgrzewanie oczywiście kubełki polecam dużo bardziej wygodne niż zwykle przynajmniej dal mnie długich tras nie robię ale te 4 godziny w trasie bardzo wygodnie się siedzi autko pochodzi z Szwajcarii możne dlatego
Rekomendowane odpowiedzi