krzywy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 WITAM !!! Panowie mam pewien problem, latem zapalał mi się ten błąd gdy miałem jakieś awaryjne hamowanie, ale zimą ten bład zaczął wyskakiwać prawie za każdym razem, podczas jazdy wyskakuje mi błąd na desce (zegary) ((!)) czym to może być spowodowane, znalazłem podobny temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=56295.0, lecz w tym temacie jest poruszony słaby akumulator, akumulator mam nowy i w te największe mrozy odpalał bez problemu, bład wyskakuje podczas jazdy, czasami podczas postoju. Miał ktoś podobny problem, czy to są już z użyte klocki, coś ze stanem płynu hamulcowego? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
sobol_20 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Kolego podłącz VAGa i przeskanuj ECU w poszukiwaniu błędów. Być może trzeba tylko wykasować błąd i po sprawie.
damian12759 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Zacznij od sprawdzenia poziomu płynu hamulcowego a jak to nie pomoże to VAG
SkOs Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja bym plyny wsie posprawdzal chlodniczy przedewszystkim
Rekomendowane odpowiedzi