?ydzio Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 witam mam problem dziś jak wracałem z pracy to auto odpaliło za drugim razem wszystko ladnie pięknie ssanie sie załączyło spadło do normalnych obrotów ale jak ruszyłem i miałem 2000 odr to nie chciały zejść do normalnych i tak samo jak dodałem gazu to sie zatrzymały na tylu co puściłem pedał co to może być :co: :co:
morsdicti Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 A pedał normalnie chodzi ? Przepustnice zamyka ? Zaraz będzie pewnie 100 postów, że lewe powietrze
daciek1 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wydaje mi się że to może być lewe powietrze :>
?ydzio Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 nie wydaje mi sie zeby to było lewe powietrze bo tak jest tylko po nocy , a co do przepustnicy to nie wiem czy zamyka bo nie patrzyłem
Kierownik Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 nie każdy może wiedzieć , gdzie jak i z czym to sie je .... kolego jak masz dojscie do VAG-a to go podepnij i wpisz tutaj jakie błędy wyszły
?ydzio Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 vag nie pokazuje zadnych błędów , a co do lewego powietrza to na 100% nie bierze , bo jak 2 -3 razy go zgasze to juz działa ok tylko jest tak jak postoi w nocy
Rekomendowane odpowiedzi