ems Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgodnie z opisem w temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=34060.0 próbowałem zmienić kodowanie. Oryginalnie było 0000611, zmieniłem końcówke na 22 i zapisałem. Nastepnie sprawdziłem jeszcze raz i okazało się że widnieje tam 0000512 i nie moge tego zmienić ... Po odłaczeniu i ponownej próbie podłączenia pokazuje błąd komunikacji z modułem ... Operacja była przeprowadzana za pomocą vcds lite. Uploaded with ImageShack.us Jak widać moduł mam z końcówką A, według informacji wyczytanych na forum nie powinien on funkcjonować z multifunkcyjną kierownicą, jednak do tej pory funkcjonował ... Czy moduł ten powinien przyjąć kodowanie 0000622 ?[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________Tematu nie ma sprawa rozwiązana[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:39_________________________________________________zapomniałem dodać, że "lepszym" kabelkiem dało sie przekodować
GRazny Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 hej hej hej... powoli... mam moduł A... i do tej pory byłem przekonany że nie pójdzie mi z założoną kierą multi... nawet go wymienić chciałem... to co mam zrobić? kabel lepszy i przejdzie?
ems Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 moduł mam jak widać w zrzucie, podjechałem do chłoapaków z http://www.ecuproject.pl/ z prośbą o przekodowanie na 622 (wczesniej było 611 więc kiera też działała tylko nie w tym języku co chiałem). Przekodowali, gada do mnie po anglikańsku, komunikaty z BT wyświetlają się na fisie też w tym języku, na kierownicy wybieram kontakty z sim, odbieram i kończę rozmowę oraz ustawiam jej głośność, więc raczej działa z kiera multi
GRazny Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no ja nie mam RNSa... więc dla mnie szczytem współpracy byłby działający przycisk wybierania/odbierania rozmowy... ten co mam teraz na stojaku od telefonu... zawsze mi mówiono że nie da rady...
Rekomendowane odpowiedzi