filip1001 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 furacz miodzio :good: PS. Jak na wątek w dziale " moje auto" to niezły wynik 6 stron postów w ciągu kilku godzin od założenia tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no Miron gratuluję! miałeś piękne B5, B6, B7, a teraz masz piękne B8 oglądałem to auto na stronie Auto Husa i też mi się spodobało powodzenia w modach i bezawaryjnej jazdy! mam nadzieję, że godnie zastąpi B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no Miron gratuluję! miałeś piękne B6, B7 Jedruś a nie łaska wspomnieć o B5 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Miron gratki Jak bedziesz przyciski na chromowe rezal to juz masz przetarty szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no Miron gratuluję! miałeś piękne B6, B7 Jedruś a nie łaska wspomnieć o B5 :gwizdanie: B5 niestety nie widziałem na forum, prawdopodobnie jeszcze wtedy nie byłem zarejestrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no Miron gratuluję! miałeś piękne B6, B7 Jedruś a nie łaska wspomnieć o B5 :gwizdanie: B5 niestety nie widziałem na forum, prawdopodobnie jeszcze wtedy nie byłem zarejestrowany http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1877.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 fura już upalona na wczorajszym spocie katowickim Nie ma to jak na urodzenie dzicka mieć dzień wolnego, a na zakup B8 3 dni wolnego :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 fura już upalona na wczorajszym spocie katowickim Nie ma to jak na urodzenie dzicka mieć dzień wolnego, a na zakup B8 3 dni wolnego :polew: To się nazywa prawdziwa miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 PABLO już poprawione Miron, a jakie plany modów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wypas maszyna,bezawaryjnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dzięki wszystkim za miłe słowa i jeszcze bardziej za słowa krytyki o modach narazie nie myślę, pewnie troche się tego uzbiera - ale czasu mam sporo więc luzik - coś się z niego zrobi . Przesiadka myślę mega pozytywna - coprawda kilku rzeczy z B7 mi już brakuje no ale cóż..........jest Najbardziej narazie się cieszę z ledów ( jak małe dziecko ) i z ilości miejsca w środku - wreszcie się nie wstydzę że mam A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 wreszcie się nie wstydzę że mam A4 A jeżdżąc B7 wypasem się wstydziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jeżeli chodzi o mody - to nr 1 napewno będzie program a to czego raczej szybko nie zmienię to będą koła - podobają mi się, sa ori i tak narazie zostanie ( oczywiście mogły by być rozmiar większe ) ale fajnie że na takich autko już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No bryka Niech służy tyle co poprzednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 wreszcie się nie wstydzę że mam A4 A jeżdżąc B7 wypasem się wstydziłeś tylko jak miałem jechać w 4 osoby - o 5 nie wspominając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Koła są lux też lubie ten wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 co jeszcze mnie miło i pozytywnie zaskocyło - to dźwięk - mruczy jak nie diesel[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 22:10_________________________________________________ Koła są lux też lubie ten wzór chętnie zrobił bym przymiarkę Twoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Przybedziesz do grodu Kraka to zrobisz no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 chętnie zrobił bym przymiarkę Twoich Jak się wcześniej nie zgadacie to będzie okazja na zlocie VAG u nas w Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 gratki, super bryka, co do komentów niektórych na temat przebiegu to ja myślę że lepiej kupić furkę z przebiegiem 160tkm i wiedzieć że poprostu była dużo jeżdżona a nie tak jak niektóre egzemplarze mają 80tkm i są w podobnych pieniądzach, a zajeżdżone gorzej niż te pierwsze, powiedzcie kto o zdrowych zmysłach pozbyłby się prawie nowej A4-ki za którą dał tak dużo kasy, nie mówię tu o bardzo dzianych gościach bo oni kupują A6 albo A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi